Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη
Φωτογραφίες: Γιώργος Καραγιωργάκης

Το να μαθαίνεις… ξαφνικά ότι ένα καινούργιο αυτοκίνητο και μάλιστα πολύ δημοφιλές σε παγκόσμιο επίπεδο, το Audi A3, έχει σχεδιαστεί από Έλληνα είναι σίγουρα κάτι που σε γεμίζει αισιοδοξία και χαρά. Αυτό ισχύει με τη νέα γενιά του γερμανικού μοντέλου το οποίο παρουσιάστηκε στην Ελλάδα και στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου. Κατά τη διάρκεια αυτής, το παρών έδωσε ο Έλληνας σχεδιαστής Gary Telaak που επιμελήθηκε την σχεδίαση του Α3 το οποίο από αύριο ξεκινά να διατίθεται από όλες τις αντιπροσωπείες της μάρκας.

Η κίνηση της εισαγωγικής εταιρείας Kosmocar μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί αφού δε συναντάς και κάθε μέρα τόσο σημαντικούς ανθρώπους. Ο Έλληνας σχεδιαστής έχει μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη και έχει φάει με το… κουτάλι χιλιάδες ώρες στα σχεδιαστήρια της Audi, πρσπαθώντας να αποτυπώσει στο χαρτί το αυτοκίνητο που εμείς και χιλιάδες άλλοι οδηγοί θα κυκλοφορούμε σε καθημερινή βάση. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις με έναν τέτοιο άνθρωο πράγματα που δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάθε μέρα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προσιτός και προσεγγίσιμος Gary μίλησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και με μία απλή μαύρη κολλητική ταινία μας έδειξε τις νέες επιθετικές γραμμές που έχει το νέο Audi Α3. Όπως θα δείτε και στο σχετικό video παρακάτω που εξασφάλισε η zougla.gr, η απλότητα είναι αυτή που φέρνει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μάλιστα από έναν άνθρωπο που μας έδωσε να καταλάβουμε από πρώτο χέρι το πάθος που έχει για το αυτοκίνητο.  

Δείτε το σχετικό video

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε παρακάτω για να δείτε εικόνες με τον Έλληνα σχεδιαστή του audi A3 Gary Telaak

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης