Έχοντας συγκεντρώσει το 82% του σώματος των ψηφοφόρων κατά τις εκλογές του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, ο Πολυχρόνης Συγγελίδης είναι από χθες ο νέος πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Α.. Και αυτό διότι, βάσει καταστατικού, αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους αναδεικνύεται, εφόσον το επιθυμεί, και πρόεδρος.

Ο νέος πρόεδρος καλείται να συνεχίσει το πολύ δύσκολο έργο του κ. Γιώργου Βασιλάκη, ο οποίος κατείχε τη θέση αυτή τα τελευταία τρία χρόνια. Η zougla.gr επικοινώνησε με τον κ. Συγγελίδη, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πάρα πολλά πράγματα στο μυαλό μας. Σκοπός μου είναι να συνεχίσω το εξαίρετο έργο του κ. Βασιλάκη και είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχουμε. Λεπτομέρειες θα συζητήσουμε την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του νέου Δ.Σ.».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση που κάναμε σχετικά με τα μέλη που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, ο κ. Συγγελίδης τόνισε: «Την απόφαση την πήραμε όλοι από κοινού. Θέλαμε στις κρίσιμες εποχές που ζούμε να υπάρχουν στο Δ.Σ. μόνο επιχειρηματίες και πρόεδροι από πολυεθνικές».

Αξίζει να σημειώσουμε και βάσει πληροφοριών της zougla.gr ότι τις περισσότερες ψήφους απέσπασε ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης και ακολούθησαν οι κ.κ. Αριστείδης Αραβάνης, Γιώργος Βασιλάκης, Γιώννης Ταβανίδης κ.ά.. Αυτό σημαίνει πως, εάν τηρηθεί κατά γράμμα το καταστατικό του Σ.Ε.Α.Α., τότε ο κ. Αραβάνης θα είναι ο αντιπρόεδρος, ο κ. Βασιλάκης ο γενικός γραμματέας και ο κ. Ταβανίδης ταμίας.

Διαβάστε επίσης: Νέο Δ.Σ. στον Σ.Ε.Α.Α.


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης