Μόνο ελάχιστοι είναι αυτοί που στην ερώτηση «Ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός όλων των εποχών» δεν θα επιλέξουν τον Michael Schumacher. Ο Γερμανός αποτελεί τον ζωντανό θρύλο στην ιστορία της Formula1, ενώ εδώ και 8 χρόνια αναρρώνει από το τρομακτικό ατύχημα στο σκι τον Δεκέμβριο του 2013. Στην ζωή του οδήγησε ατελείωτα αυτοκίνητα, την ώρα που η περιoυσία άγγιξε αστρονομικά ποσά με εκατοντάδες εκατομμύρια (φήμες κάνουν λόγο για πάνω από μισό δισεκατομμύριο ευρώ) να έρχονται τόσο από τις επιτυχίες του στις πίστες όσο και από τις διαφημίσεις.

Αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στα οχήματα που επέλεξε να κρατήσει στο προσωπικό του γκαράζ, είτε αυτά είναι supercars, είτε ακόμα και μονοθέσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ferrari FXX: Αποκλειστικά φτιαγμένη για να τρέχει στην πίστα, ενώ για την δημιουργία της, βοήθησε και ο ίδιος ο Γερμανός.Ferrari Enzo: Και βοήθησε στην δημιουργία της αλλά και την παρέλαβε ο ίδιος μόλις βγήκε από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου.
Ferrari 599 GTB: Δεν είναι ότι του άρεσε απλά, αλλά διαθέτει τρεις στο γκαράζ του…
Ferrari 430 Scuderia: Αποτελεί μία έκδοση παραγωγής της αγωνιστικής Ferrari 430 των αγώνων αντοχής.
Mercedes SLS AMG: Στη συνεργασία του με την Mercedes, έβαλε το χεράκι του στην υλοποίηση της και παρέλαβε την δική του μόλις ένα μήνα αφού δημιουργήθηκε.
Sauber – Mercedes C291: Κατασκευάστηκαν μόλις δύο συνολικά και η μία δεσπόζει στο γκαράζ του Schumacher. Πρωτότυπο κλειστό αγωνιστικό για αγώνες αντοχής.Ferrari F310: Αποτελεί την πρώτη Ferrari που οδήγησε ο Γερμανός στο πρωτάθλημα της Formula 1, ξεκινώντας μία νέα εποχή που έμελλε να έχει τεράστιο μέλλον.Formel Ford 1988: Αποτελεί το πρώτο ανοικτό αγωνιστικό που οδήγησε, πριν ακόμη ανέβει στα μεγάλα σαλόνια της Formula 1.

Συλλογή από μονοθέσια που δεν έχει κανένας άλλος
Συνολικά στο γκαράζ του θα συναντήσει κανείς και 7 μονοθέσια με το κάθε ένα να έχει την δική του ιστορία όπως: 248 F1, το τελευταίο μονοθέσιο της Ferrari με το οποίο αγωνίστηκε, F1-2002, με την οποία έχασε μόλις έναν αγώνα σε ολόκληρη τη χρονιά, F1-2004, με την οποία και κέρδισε το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα του και άλλα ιστορικά μονοθέσια με τα οποία ο ίδιος έγραψε ιστορία και στη συνέχεια τα απόκτησε.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης