Παρά το γεγονός ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, ακόμα και τη φετινή χρονιά θα διεξαχθεί έκθεση αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας, επί της παραλιακής λεωφόρου). Η έκθεση θα διαρκέσει 9 μέρες (2 έως τις 10 Νοεμβρίου) και σε αυτή θα λάβουν μέρος οι εταιρείες, Audi, BMW, Citroen, Chevrolet, Dacia, Ford, Jeep, Hyundai, Kia, Lancia, Mini, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Volvo και VW.

Παρασκήνιο τηλεφώνων και e mail…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να παρθεί η απόφαση και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zougla.gr υπήρξε έντονο παρασκήνιο και με άλλη εταιρεία που ήθελε τις ίδιες σχεδόν ημερομηνίες και στον ίδιο χώρο να διοργανώσει αντίστοιχη εκδήλωση! Όπως θα δείτε και από τις επιστολές που εστάλησαν στις εταιρείες υπήρξε.. κόντρα μεταξύ της εταιρείας EXPA και της εταιρείας που θα διοργάνωνε το Athens Mega Test Drive. Τελικά μετά από δεκάδες τηλεφωνήματα και πολλά e mail πάρθηκε η απόφαση να διεξαχθεί η εκδήλωση από την εταιρεία EXPA και το Athens Mega Test Drive να μην γίνει (ούτε στο πρώην αεροδρόμιο αλλά ούτε και στο ΟΑΚΑ) παρά μόνο κατά το…ήμισυ, αφού η σύνθεση της αρχικής ομάδας «έσπασε» στα δύο και πήγε με το μέρος της EXPA, προκειμένου να αναλάβει το κομμάτι των δοκιμών αυτοκινήτων.

Διαβάστε παρακάτω τις τρεις επιστολές που εστάλησαν στις εταιρείες με θέμα την διοργάνωση έκθεσης – εκδήλωσης αυτοκινήτου πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο και ΟΑΚΑ….

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 1η επιστολή… (τέλη Σεπτεμβρίου)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν  τη διοργάνωση του Athens Mega Test Drive. 
Πρόσφατα λάβατε μία επιστολή από την εταιρεία ΕΧΡΑ, η οποία σας ενημέρωνε ότι δεν επιτρέπεται βάσει του εσωτερικού κανονισμού της ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΕ, να διοργανώνεται ομοειδής έκθεση ένα μήνα πριν και ένα μήνα μετά μια προγραμματισμένη έκθεση σε χώρους της ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ. 
Σωστά. Θα θέλαμε όμως να σας αναφέρουμε τα όσα προηγήθηκα της επιστολής αυτής.
Οι εταιρείες μας διοργάνωσαν πέρσι με μεγάλη επιτυχία την έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ. 
Βάσει λοιπόν του ιδίου εσωτερικού κανονισμού ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ στη διάθεση χώρου για την επόμενη χρονιά.
Εμείς σεβόμενοι το Σύνδεσμο  (ήταν η σειρά της έκθεσης του Συνδέσμου), δεν θελήσαμε να κλείσουμε το χώρο για τη διοργάνωση έκθεσης. Ζητήσαμε απλά να κάνουμε σε εξωτερικούς χώρους και όχι απαραίτητα στην Ξιφασκία  ένα Test Drive. Μας εξυπηρετούσε δε καλύτερα, το Ανατολικό αεροδρόμιο. 
Ο χώρος μας εδόθη και προχωρήσαμε στην ενημέρωσή σας και την ενημέρωση του κοινού από μία πρώτη διαφημιστική καμπάνια. 
Η εταιρεία ΕΧΡΑ προέβαλε αντιδράσεις και η ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ  μας ζήτησε με μεγάλη ευγένεια,  να μεταφέρουμε την εκδήλωση ένα μήνα μετά. Δηλαδή 10 Δεκεμβρίου.  
Απαντήσαμε πως οι καιρικές συνθήκες δεν θα το επέτρεπαν και ψάξαμε να βρούμε εναλλακτική λύση. 
Το Ολυμπιακό Στάδιο είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο και  οριστική απάντηση θα μας δοθεί την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι όπου και θα σας  ενημερώσουμε 
Ζητάμε συγνώμη για την μικρή αυτή αναστάτωση.
Είναι  σαφές  όμως ότι δεν προκλήθηκε από δική μας υπαιτιότητα.   

 

Η 2η επιστολή… (Αθήνα 4 Οκτωβρίου 2013)

Χθες τελικά πήραμε την απάντηση από το ΟΑΚΑ, σχετικά με τη διάθεση του χώρου (Αψίδα Καλατράβα) για τη διοργάνωση του Athens Mega Test Drive. 

Επειδή το ποσό (10.000€ ανά ημέρα!!!!) είναι τελείως απαγορευτικό και επειδή ο καιρός χάλασε νωρίς φέτος, αποφασίσαμε να αναβάλουμε τη διοργάνωση της εκδήλωσης για την επόμενη Άνοιξη. 
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, ιδιαίτερα τις 12 εταιρείες που είχαν αρχικά δηλώσει συμμετοχή, για το ενδιαφέρον σας και την ευγένειά σας να μας δεχθείτε και να συζητήσουμε για το Test Drive. 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις πρώτες ημέρες  του 2014 
 

Η 3η επιστολή… (Αθήνα 9 Οκτωβρίου 2013)

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την εταιρεία Promauto (Α. Στιβακτάρης) για τη διενέργεια των επισήμων test drives της έκθεσης.
Η καταξιωμένη εταιρεία θα οργανώσει και θα συντονίσει όλη την ενέργεια, ώστε οι επισκέπτες και υποψήφιοι αγοραστές να απολαύσουν μια ξεχωριστή οδική εμπειρία από τους εκθέτες στα πλαίσια της έκθεσης.
Τις επόμενες ημέρες οι συνεργάτες μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας παρουσιάσουν τις προτάσεις τους.
Stay Tuned!!!

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης