Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η αλήθεια είναι ότι ένα ακραίο body kit σπάνια θα ταιριάξει με ένα σύνολο και θα το ομορφύνει τόσο όσο πρέπει, χωρίς να ξεπεράσει τα όρια. Κάτι ανάλογο βλέπουμε και στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο με μια Mercedes C-Class η οποία έχει εξοπλιστεί με ένα ακριβό widebody kit από ανθρακόνημα (μαζί με επίσης αρκετά ακριβές ζάντες), όμως το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει τα λεφτά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι στο στυλ της AMG GT R με μάσκα Panamericana αλλά και τεράστιες εισαγωγές αέρα, την ώρα που απαρατήρητο δεν περνάει και το γιγαντιαίο splitter.

Το καπό είναι διάφανο στο κέντρο του έτσι ώστε όλοι να μπορούν να βλέπουν τον κινητήρα, μολονότι είναι άγνωστο αν πρόκειται για κάποιο V8 ή έναν τετρακύλινδρο σύνολο. Εκτός από αυτό, τα μπροστινά φτερά διαθέτουν δύο σετ αεραγωγών: ένα πάνω από τους τροχούς όπως η σειρά AMG GT R Black Series και ένα μόνο στη γραμμή της πόρτας όπως το Honda Civic Type R.

Φωτογραφίες από το πίσω μέρος δυστυχώς δεν κυκλοφόρησαν, όμως είμαστε σίγουροι πως την παράσταση θα κλέβει κάποιος θηριώδης σπορ διαχύτης, ενώ αχνοφαίνεται και η υπερυψωμένη αεροτομή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης έχει «ρίξει» αρκετά λεφτά στη Mercedes του, όμως το αποτέλεσμα είναι αμφιλεγόμενο. Φυσικά, το γούστο είναι προσωπικό και όχι αντικειμενικό, αλλά ποια είναι η δική σας γνώμη;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης