Όσο και αν φαντάζει περίεργος ο τίτλος, είναι μία νέα πραγματικότητα που θα πρέπει να συνηθίσουμε. Σίγουρα έχετε διαβάσει πως πλέον τα καινούργια και πιο hi-tech αυτοκίνητα πραγματοποιούν αρκετές ενημερώσεις στο λογισμικό τους, διαδικτυακά και μέσω δορυφόρου. Εκτός όμως από τα συγκεκριμένα updates στο λογισμικό, θα «ξεκλειδώσει» και μία νέα δυνατότητα.

Θα πληρώνεις από το κινητό και θα δανείζεσαι άλογα για το αυτοκίνητο
Έχεις διάθεση να απολαύσεις μία μέρα στην πίστα; Ή μήπως να βάλεις όλη την παρέα στο αυτοκίνητο και να ανέβεις στο βουνό; Σε οποιαδήποτε περίπτωση θεωρείς πως θα χρειαστείς παραπάνω άλογα για να είσαι πιο άνετος, οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα σου έχουν την λύση. Μέσω ειδικού app στο infotainment που κατέχει η κάθε εταιρία στα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα, θα προσφέρει διάφορες λειτουργίες. Προγραμματισμό service, εύρεση πλησιέστερου φορτιστή, αλλά και επιπλέον ιπποδύναμη έναντι κάποιου αντιτίμου, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη λειτουργία έχει εφαρμοστεί και πλέον είναι παραπάνω από υπαρκτή ώστε να γίνει η νέα μας καθημερινότητα. Να διαθέτεις δηλαδή ένα οικογενειακό καθημερινό ηλεκτρικό αυτοκίνητο και μία Κυριακή που θα θέλεις να απολαύσεις μερικές στροφές στην πίστα, να μπαίνεις στο app και να κάνεις download τόσο ένα διαφορετικό setup σε ανάρτηση και τιμόνι, όσο και επιπλέον ιπποδύναμη.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η δυνατότητα αυτή με στόχο να είναι προσβάσιμη σε αρκετούς και όχι μόνο στην ελίτ των αγοραστών, θα προσφέρει τον δανεισμό επιπλέον ιπποδύναμης έναντι ενός λογικού αντιτίμου και όχι την μόνιμη εξαγορά τους. Φυσικά όλα αυτά είναι ένα νέο κεφάλαιο που φέρνει μαζί της η νέα πραγματικότητα της ηλεκτροκίνησης και είναι μία ακόμη απάντηση σε όσους την επικρίνουν σθεναρά, έχοντας ως κυριότερο επιχείρημα τους πως αφαιρεί την οδηγική απόλαυση από τον οδηγό.

Τα αυτοκίνητα αλλάζουν με απίστευτους ρυθμούς και όσοι θέλουν να τα απολαύσουν, θα πρέπει δυστυχώς ή ευτυχώς να συμπορευθούν με τις εξελίξεις και να μην τις αντιμετωπίζουν με μόνιμη δυσπιστία.
Εσείς εάν έχετε τη δυνατότητα, θα κάνετε download επιπλέον άλογα;
                 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης