Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία νέα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο δημιουργός του ελληνικού πρωτότυπου υπεραυτοκινήτου, Σπύρος Πανόπουλος.

Ο Έλληνας κατασκευαστής αναφέρθηκε στην πορεία του CHAOS λέγοντας πως αυτήν τη στιγμή έχει ολοκληρωθεί η εξέλιξη των μηχανικών μερών και η ομάδα έχει επικεντρωθεί στην κατασκευή του εσωτερικού το οποίο θα είναι διαδραστικό και  θα ακολουθεί τη φιλοσοφία 5G.

Αυτό είναι το APEIRON, η κατασκευή του οποίου θα ξεκινήσει ίσως και μέσα στο καλοκαίρι. Η ισχύς του θα αγγίζει τους 3.000 ίππους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

100% ελληνικό μοτέρ

Επειδή υπάρχουν πολλές ερωτήσεις από τον κόσμο σχετικά με το μοτέρ των 2.000 ίππων και την προέλευσή του, o Σπύρος Πανόπουλος ξεκαθάρισε πως είναι 100% ελληνικό.

Το συγκεκριμένο έχει κατασκευαστεί από αλουμίνιο ενώ οτιδήποτε έχει τοποθετηθεί εσωτερικά αποτελεί προϊόν 3D εκτύπωσης.   

Σύμφωνα με τον Σπύρο Πανόπουλο το νέο του δημιούργημα θα αποτελεί σημείο αναφοράς στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία...

Τον Σεπτέμβριο θα το δούμε στο δρόμο

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα του CHAOS, αναφορικά με το πότε θα είναι έτοιμο να Σε τρεις μήνες το CHAOS θα κάνει κανονικές δοκιμές στο δρόμο…«πατήσει» για πρώτη φορά στο δρόμο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα  τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, δηλαδή σε τρεις περίπου μήνες, το CHAOS θα μπορεί να βγει στο δρόμο για δοκιμές, προκειμένου οι μηχανικοί και όλη η ομάδα της  Spyros Panopoulos Automotive να συλλέξουν πραγματικά δεδομένα.

Σχετικά με τα επίσημα αποκαλυπτήρια, αυτά ίσως γίνουν και στην Ελλάδα ενώ όπως τόνισε υπάρχει περίπτωση το αυτοκίνητο να κάνει την εμφάνισή του και σε έκθεση τεχνολογίας στο Ντουμπάι.

Το όνομα (APEIRON) και το λογότυπο για το νέο πρωτότυπο υπεραυτοκίνητο της Spyros Panopoulos Automotive

Και το όνομα αυτού… APEIRON

Η συνέχεια της συζήτησης περιλαμβάνει την αποκάλυψη του ονόματος του δεύτερου hypercar το οποίο θα Το δεύτερο hypercar θα ονομάζεται APEIRON και θα είναι έτοιμο το 2021…είναι έτοιμο το 2021.

Το συγκεκριμένο και όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Πανόπουλος θα ονομάζεται APEIRON και θα είναι σχεδιαστικά, ένα πολύ προχωρημένο υπεραυτοκίνητο το οποίο δεν θα θυμίζει τίποτε άλλο και θα είναι σημείο αναφοράς στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, όπως τόνισε ο κατασκευαστής.

Το APEIRON που έχει ολοκληρωθεί σχεδιαστικά στον υπολογιστή θα έχει μεταβαλλόμενη μάζα, μία τεχνολογία άγνωστη στο ευρύ κοινό. Το συγκεκριμένο θα αποδίδει 3.000 ίππους και θα έχει τελική ταχύτητα πάνω από 500χλμ./ώρα.

Τρέχουμε να... ξεφύγουμε από τον Σπύρο κρατώντας τη δαγκάνα μαγνησίου των φρένων βάρους μόλις 2.5 κιλών!

Η αγάπη του κόσμου

Στη συνέντευξη που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Πανόπουλος δίνει μεγάλη βαρύτητα στην αγάπη του κόσμου, τα πολλά βιογραφικά που έχει λάβει, στους 4 επιπλέον Έλληνες που έχει εντάξει στην ομάδα του, αλλά και ποιος θα είναι αυτός που θα κάνει πρώτος… βόλτα με το CHAOS όταν βγει στο δρόμο.

 

Απολαύστε τη νέα συνέντευξη του Σπύρου Πανόπουλου

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης