Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Rolls Royce θα κυκλοφορήσει το πρώτο της όχημα ελευθέρου χρόνου την επόμενη χρονιά. Ο λόγος για το Cullinan, το οποίο ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πόσο μοναδικό θα είναι από τη στιγμή που θα φέρει την υπογραφή της βρετανικής φίρμαςΗ Cullinan θα κυκλοφορήσει στους δρόμους το 2018.

Με επιβλητική σχεδίαση, κορυφαία πολυτέλεια και άφθονα… γκάζια, η Rolls Royce Cullinan έρχεται για να ανταγωνιστεί – κυρίως- την Bentley Bentayga που ήδη κυκλοφορεί και έχει τεράστια απήχηση στο κοινό της συγκεκριμένης κατηγορίας. Προς το παρόν οι άνθρωποι της Rolls Royce συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης του μοντέλου σε ακραίες συνθήκες, προκειμένου να είναι πανέτοιμο όταν θα αρχίσει να διατίθεται προς πώληση.

Δείτε την Cullinan στο Ντουμπάι…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το κρύο στη… ζέστη

Τίποτα δεν ξεφεύγει από το zougla.grΠριν από μερικούς μήνες η Cullinan δοκιμαζόταν σε συνθήκες ψύχους, αλλά αυτό τον καιρό οι δοκιμές γίνονται στο Ντουμπάι. Εκεί απαθανάτισε και ο φακός του zougla.gr το καμουφλαρισμένο όχημα, το οποίο έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο όγκος του και μόνο μαρτυρά το τι θα δούμε σύντομα στους… δρόμους (δυστυχώς όχι στους ελληνικούς, αν και ποτέ δεν ξέρεις), αλλά σε πολύ περιορισμένο αριθμό μονάδων.

Η Rolls Royce Cullinan κάπου στο... Ντουμπάι
Καμουφλαρισμένο το βρετανικό SUV
Με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας το Cullinan
Τεράστιος πραγματικά όγκος...
Στους δρόμους και χωρίς... καμουφλάζ η Cullinan θα εμφανιστεί το 2018

Δοκιμές εξέλιξης σε ακραίες συνθήκες ζέστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης