Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τελευταία χρόνια η Mazda παρείχε μόνο εξυπηρέτηση που αφορούσε στο service των αυτοκινήτων που Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που έχουν σταματήσει η οι πωλήσεις Mazda στην Ελλάδα…κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα. Οι πωλήσεις είχαν σταματήσει και όσα σύγχρονα Mazda έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμπους ήταν από εισαγωγές ιδιωτών.

Μετά από πολλά χρόνια χωρίς επίσημη εισαγωγική εταιρεία, η Mazda επιστρέφει και όπως φαίνεται αρκετά δυναμικά, κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου Συγγελίδη. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η εταιρεία με επίσημη ανακοίνωση της (διαβάστε το σχετικό άρθρο πατώντας ΕΔΩ), τα στελέχη της οποίας την Τετάρτη 22 Μαΐου θα παραθέσουν συνέντευξη για περεταίρω… πληροφορίες.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video με τα πρώτα… 41 Mazda που ήραθν στην Ελλάδα!

 

 

Αντιπροσωπεία στη Γλυφάδα

Η γκάμα των μοντέλων της Mazda που θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τα, 2, 3, 6, CX-3, CX-5 Η πρώτη αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στη Γλυφάδα..και φυσικά το θρυλικό MX-5.

Λίγες εβδομάδες πριν ανοίξει η πρώτη αντιπροσωπεία στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, τα πρώτα.. 41 Mazda βρίσκονται στην Ελλάδα και στα logistics της εταιρείας.

Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό video, έχουν έρθει όλα τα μοντέλα και μάλιστα σε εκδόσεις που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τη Mazda και τα… μοντέλα της πατήστε ΕΔΩ

 

Για να δείτε που βρίσκεται το επίσημο δίκτυο της Mazda πατήστε ΕΔΩ

 

 

Το Mazda MX-5

 

Τα πρώτα... 41 Mazda που ήρθαν στη Ελλάδα...

 

Το Mazda 2

 

To Mazda 3

 

To Mazda 6

 

To Mazda CX-3

 

To Mazda CX-5

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης