Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Φίλες και φίλοι καλή εβδομάδα! Φθινοπωρινή η σημερινή μέρα (τουλάχιστον στην Αθήνα) αλλά με καλή
Δυστυχώς θα πρέπει να το γράψω γι’ ακόμα μία φορά και αφορά τους… χομπίστες. ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!!!θερμοκρασία που μας κάνει να μην θέλουμε να ξεχάσουμε το καλοκαίρι. Επειδή όμως… cabrio δεν υπάρχουν και πολλά, ας προσγειωθούμε στην καθημερινότητα – πραγματικότητα και ας κοιτάξουμε μπροστά.
   
Όπως θα δείτε και σήμερα τα νέα είναι πάρα πολλά και αυτό χάρη στην αγάπη που δείχνετε για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ στήλη που ασχολείται με την… πιάτσα του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας. Συνταρακτικά πράγματα πάντως δεν είχαμε, εκτός από την κλασική παραφιλολογία που αφορά τα τέλη, τις τιμές και γενικότερα πράγματα που έχουν να κάνουν με την φορολογία του αυτοκινήτου.

Ο επιχειρηματίας Πολυχρόνης Συγγελίδης ετοιμάζεται να ανοίξει...πυρ με τα νέα μοντέλα που φέρνουν οι δύο από τις εταιρείες αυτοκινήτου του ομίλου (Citroen C3 και Peugeot 3008)!!!

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θα σας κουράσω αλλά δεν μπορών να μην γράψω έστω και τη λέξη ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε έναν παλιό μας γνώριμο που περνά το δικό του Γολγοθά (και ξέρω πως μας διαβάζει). Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στα παλιά του καθήκοντα.

Τέλος, μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας στέλνετε τα δικά σας νέα. Συγκεκριμένα μπορείτε να στέλνετε e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)

 

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

——————————————————–

QUIZ Νο1:
Τι έκανε 3 εβδομάδες ο Γιάννης Ιακωβίδης σε Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον; Μήπως μαγειρεύει κάτι πολύ δυνατό;

——————————————————–

QUIZ Νο2:
Ποιος ή ποια επικεφαλής δημοσίων σχέσεων μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας αλλάζει γνώμη στο… πι και φι; Άλλα ακούς τη μία μέρα, άλλα την επόμενη και στο τέλος γίνεται κάτι διαφορετικό;

——————————————————–

Ένας λόγος να σου αρέσει η Δευτέρα είναι μόνο η Καθαρά Δευτέρα και το να διαβάσεις τη στήλη «Τα νέα της Πιάτσας». Το άκουσα από επικεφαλής γραφείου Τύπου μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας και οφείλω να ομολογήσω πως εξεπλάγην ευχάριστα!!! 

——————————————————–

Επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το Traction του Κώστα Στεφανή και της ομάδας του. Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου το μεσημέρι.

Ο Κώστας Στεφανής φιλοξενεί στο Traction πολύ γνωστά ονόματα είτε έχουν σχέση είτε όχι με το αυτοκίνητο (στην φωτογραφία ο Σάκης Ρουβάς)

——————————————————–

Το γράψαμε και τελικά έγινε πράξη πολύ πιο πριν από ότι ο καθένας φανταζόταν. Ο λόγος για την επανέκδοση του περιοδικού 4Τροχοί το οποίο θα δούμε και πάλι στα περίπτερα την 1η Νοεμβρίου χωρίς καθόλου καθυστέρηση…

 
——————————————————–

Όπως φαίνεται το περιοδικό Auto Bild δύσκολα θα επιστρέψει στα περίπτερα

——————————————————–

Ανοίγει τις πύλες της αυτή την εβδομάδα η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση» και συγκεκριμένα το Σάββατο 22 Οκτωβρίου. H press day είναι η Παρασκευή, ημέρα που θα αντλήσουμε πολλά λαυράκια και θα μάθουμε τι παίζει στην… πιάτσα! Ερωτηματικό παραμένει ακόμα το ποιες εταιρείες θα δώσουν το παρών, κάτι που κάνουμε γνωστό σε ξεχωριστό άρθρο.

Λίγες ημέρες απομένουν...

 
——————————————————–

Έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια, στο autotriti.gr και ένα χρόνο εξ αυτών ως υπεύθυνος της ιστοσελίδας, ο Μιχάλης Ντιβέρης στο τέλος του μήνα θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς του επιδόθηκε αναγγελία τακτικής απόλυσης (απόλυση με προειδοποίηση).

Ο Μιχάλης Ντιβέρης

 
——————————————————–

Πολύ ανεβασμένο βλέπουμε τον τελευταίο καιρό τον Χάρη Δάνδουρα, επικεφαλής της SEAT στην Ελλάδα. Λογικό θα το λέγαμε καθώς ο επιχειρηματίας Γιώργος Βασιλάκης δείχνει διάθεση να παίξει μεγάλη μπάλα στον αυτοκινητιστικό χάρτη και αυτή την περνά και στους συνεργάτες του.

Ο επικεφαλής της SEAT στην Ελλάδα Χάρης Δάνδουρας

 
——————————————————–

O Κυριάκος Παρασίδης αναλαμβάνει επικεφαλής της νέας ιστοσελίδας του ΑΠΕ που θα αφορά το αυτοκίνητο. Ο Σπύρος Ρέκκας δεν θα εμπλακεί σε αυτό το νέο εγχείρημα ενώ συνεργάτης θα είναι ο Κωστής Χαλκιαδάκης. με τον οποίο ο Κυριάκος Παρασίδης κάνουν μαζί εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ της Θεσσαλονίκης στους 104.9.

O Κυριάκος Παρασίδης έχει έδρα την Θεσσαλονίκη...

 
——————————————————–

Το διάστημα 1-2 Νοεμβρίου παρουσιάζει η Citroen στην Βαρκελώνη το νέο της C3. Η αποστολή με τους Έλληνες δημοσιογράφους θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών καθώς μαθαίνουμε πως σε αριθμό θα είναι 20, ίσως και παραπάνω! Παρουσίαση θα γίνει και στη Ελλάδα και συγκεκριμένα στα μέσα Νοεμβρίου

Το νέο Citroen C3 έρχεται...

 
——————————————————–

Ενημέρωση με θέμα το πολυπόθητο γράμμα “Μ” διοργανώνει αυτή την εβδομάδα το BMW Group Hellas στους δημοσιογράφους…

 
——————————————————–

Αγιασμός στα νέα επιβλητικά κτήρια της MINI Σπανός...

Η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή στην Ελλάδα, ίσως και της Ευρώπης αντιπροσωπεία αυτοκινήτων MINI βρίσκεται στην Αττική και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Συγγρού. Ο λόγος για την MINI – Σπανός την οποία πρέπει να επισκεφτεί κανείς για να καταλάβει για τι ακριβώς μιλάμε.

Ο Γιώργος και η Μαρία Σπανού μεγαλούργησαν και επένδυσαν πολλά χρήματα μέσα στην κρίση θέλοντας να ικανοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό τον πελάτη της μάρκας.

Από αριστερά: Βασίλης Σαρημπαλίδης, Γιώργος Σπανός, Κώστας Διαμαντής και Τάκης Τρακουσέλλης...

 
——————————————————–

Τελικά από παιδί και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Και το γράφω αυτό διότι πρόσφατα, επικεφαλής σε μεγάλη εισαγωγική εταιρεία που οδηγούσε γρήγορα άκουσε από τον γιο του: «Σιγά να μην μας πιάσει η αστυνομία. Προλαβαίνει

 
——————————————————–

Mε το εκρηκτικό BMW i8 η Σπανός Α.Ε. παρευρέθησε στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και συγκεκριμένα σε εκδήλωση με σπορ αυτοκίνητα. Εκεί ήταν και ο πρώην επικεφαλής του τεχνικού τμήματος της Mazda και νυν εκπαιδευτής οδηγών, Γιώργος Καραμέρης, που δεν έχασε την ευκαιρία για να δείξει το πως… οδηγούν σωστά!

Ο Γιώργος Καραμέρης δίπλα στο εντυπωσιακό BMW i8...

 
——————————————————–

Στο Μαρόκο παρουσιάζεται σε λίγες ημέρες (27-29 Οκτωβρίου) το νέο Nissan NV300. Στην δημοσιογραφική αποστολή θα βρεθούν οι Βασίλης Δαραμάσκος (Τροχοί και TIR), Νίκος Κουνίτης (4Τροχοί) Γιώργος Παναγιωτακόπουλος (Auto Τρίτη Pro) και θα τους συνοδέψει ο διευθυντής επικοινωνίας Γιάννης Μεθενίτης.

——————————————————–

Στο εξωτερικό στις 19-20 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι παρουσιάζει στους Έλληνες δημοσιογράφους το νέο Kuga η Ford.

——————————————————–

Με 60 σχεδόν δημοσιογράφους σε τρεις ημέρες πραγματοποιήθηκε η πανελλαδική παρουσίαση του νέου Ford KA+ εντός Αττικής.

Το ολοκαίνουργιο Ford KA+

 
——————————————————–

Φουλ επίθεση ετοιμάζει με το νέο 3008 ο επικεφαλής της μάρκας Peugeot στην Ελλάδα Πέτρος Πιπερίδης. Μαθαίνουμε πως θα ρίξει στους δρόμους περισσότερα από 30 (!) δημοσιογραφικά αυτοκίνητα ενώ το μάτι του γυαλίζει με αυτά που έρχονται σύντομα…

Σε λίγες ημέρες ο Πέτρος Πιπερίδης ανοίγει τα χαρτιά του...

 
——————————————————–

Στις 6 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το  δεύτερο αφιερωματικό Auto Big Fish της χρονιάς μαζί με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

——————————————————–

To 9o τεύχος της Auto Free Sunday ήδη διανέμεται, με αφιέρωμα στα σημαντικότερα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στο Σαλόνι του Παρισιού. Την αποκλειστική επιμέλεια της εφημερίδας Auto Free Sunday, όπως και της σχετικής στήλης στην εφημερίδα Free Sunday, έχουν οι Νίκος Μαρινόπουλος και Γιάννης Σκουφής.

 
——————————————————–

Για να ξεκαθαρίσουμε… Η Αριάδνη Γερασιμίδου ξεκίνησε συνεργασία ΜΟΝΟ με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Free Sunday.

——————————————————–

Τι… ετοιμάζει άραγε η διευθύντρια επικοινωνίας της Peugeot Κορίνα Βαλυράκη;

 
——————————————————–

Ο Δημήτρης Τζάκας ανέλαβε τη θέση του Corporate Sales Manager της MINI από τις 10 Οκτωβρίου του 2016 ενώ αντίστοιχα ο Μάνος Δρακωτός, έχει αναλάβει τη θέση του επικεφαλής της μάρκας MINI στο BMW Group Hellas από τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Δημήτρης Τζάκας είναι ο νέος Corporate Sales Manager της MINI

 
——————————————————–

Φωτιά… έχει πάρει ο Γιάννης Καραβάς, επικεφαλής επικοινωνίας της Citroen στην Ελλάδα. Καθόλου τυχαίο πως τον έχουμε «τσακώσει» να στέλνει ενημέρωση ακόμα και στις διακοπές του αλλά και να βγαίνει καλεσμένος στα ραδιόφωνα τα Σαββατοκύριακα προκριμένου να μιλήσει για τα νέα μοντέλα! Τώρα που θα έρθει και το νέο C3 είναι σίγουρο πως θα ξεχάσει και τον ύπνο του

Ο Γιάννης Καραβάς...

 
——————————————————–

To διαπιστώνουμε κάθε εβδομάδα που περνά… Ο Αντώνης Γεωργαλάς της Ford Σφακιανάκης δεν αφήνει αγώνα για… αγώνα (τρεξίματος) να πάει χαμένος.

Ο Αντώνης Γεωργαλάς (δεύτερος από δεξιά) το έχει ρίξει στο τρέξιμο!

 
——————————————————–

Στα βουνά της Κρήτης για 3 ημέρες βρέθηκαν οι τυχεροί του διαγωνισμού ikanogiaola.gr που διοργάνωσε πρόσφατα η Mitsubishi.

Έτοιμοι για δράση με Mitsubishi L200...

 
——————————————————–

Επιβλητικό το νέο πρατήριο υγρών καυσίμων της AVIN στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Χαριλάου Τρικούπη και Τατοίου…

Το παλιό πρατήριο Cyclon άλλαξε και έγινε AVIN...

——————————————————–

Κάτι… ψήνεται με το Ράλι Ακρόπολις και ευχόμαστε γρήγορα να μάθουμε τι περιλαμβάνει το μενού!

 
——————————————————–

 

Στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Κηφισού 73 λειτουργεί το νέο ιδιωτικό ΚΤΕΟ με την ονομασία myΚΤΕΟ. Πλήρως εξοπλισμένο με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, διαθέτει τρεις διαδρόμους τεχνικού ελέγχου, δυο για επιβατικά Ιδιωτικής και Δημόσιας Χρήσης (Ι.Χ.) και Φορτηγά <3.5 τόνων, και μια για μοτοσικλέτες.

 
——————————————————–

ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ από την… ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Συνεχίζει δυνατά το Moto & Rider, το μοναδικό περιοδικό μοτοσικλέτας με πωλήσεις που αγγίζουν τις 15.000 ανά τεύχος. Το συγκεκριμένο κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Έθνος.

 

 
——————————————————–

Πωλήσεις Περιοδικών Αυτοκινήτου – Μοτοσικλέτας

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 3-9/10/2016 πούλησαν 4.890 και 3.910 τεύχη αντίστοιχα.

 
——————————————————–

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 6
2. www.protothema.gr 14
3. www.gazzetta.gr 17
4. www.newsit.gr 20
5. www.car.gr 22
6. www.sport-fm.gr 23
7. www.pronews.gr 42
8. www.newsbomb.gr 45
9. www.in.gr 51
10. www.newsbeast.gr 64
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.autotriti.gr 208
2. www.newsauto.gr 249
3. www.gocar.gr 266
4. www.autoblog.gr 419
5. www.drive.gr 704
6. www.4troxoi.gr 724
7. www.caranddriver.gr 980
8. www.autogreeknews.gr 1.150
9. www.caroto.gr 1.732
10. www.carzine.gr 2.243
11. www.motornews.gr 2.266
12. www.carwall.gr 3.877
13. www.gonews.gr 3.911
14. www.motori.gr 4.532
15. www.highoctane.gr 5.157
16. www.enkinisi.gr 10.565
17. www.automoto.com.gr 18.148
18. www.trcoff.gr 19.320
19. www.4drivers.gr 19.979
20. www.motorsite.gr 21.554
21. www.topspeed.gr 22.332
22. www.auto-internet.gr 26.458
23. www.autoliveris.gr 28.398
24. www.epitrohon.gr 29.781
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 17/10/2016
 

——————————————————–

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Η Mercedes πάει… μόνη της και ο οδηγός Γιάννης Στέφου μας χαιρετά από το παράθυρο!

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης