Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Οι μέρες… πέρασαν και ελάχιστες απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα. Το έχουμε καταλάβει άλλωστε από την κίνηση στους δρόμους και στα καταστήματα και Η κίνηση στους δρόμους έχει αυξηθεί, οι γιορτές πλησιάζουν, μάλλον ήρθε η ώρα για εκδρομή!θα το… εμπεδώσουμε από την Παρασκευή που κλείνουν τα σχολεία.

Αρκετοί τώρα θα προγραμματίζουν κάποιο ταξίδι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Όπως και να έχει το σημαντικότερο είναι να προσέχουμε στο δρόμο και να έχουμε τα μάτια μας 14 για να γυρίσουμε όλοι πίσω. Όσοι πάντως κάνουν τις διακοπές τους ας μην ξεχάσουν και αυτούς που έχουν την ανάγκη όλων μας και αυτές τις ημέρες θα περάσουν δύσκολα. Ο καθένας μας πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει με τον τρόπο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα της αγοράς και της πιάτσας τώρα, η κίνηση δείχνει να είναι ανοδική. Όσον αφορά τα… deals που αναμένουμε υπάρχουν καθυστερήσεις και πάμε, εκτός απροόπτου, για το 2019.

Οι γιορτές πλησιάζουν. Ώρα για εξερεύνηση!


Πού θα στείλετε τα νέα


Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

 

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

———————————————————————————————- 
———————————————————————————————- 

Η Ατάκα της Εβδομάδας

Ανακαλύψτε τον καλικάτζαρο που κρύβεται μέσα σας για να σας κάνει όλες τις… δουλειές


———————————————————————————————- 
———————————————————————————————-

QUIZ:


Ποιοί… ψήνουν τa budget των εταιρειών σαν να είναι χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα στο φούρνο;

———————————————————————————————- 
———————————————————————————————-

Πολύ καλά πήγε η μεταμόσχευση νεφρού του Τάσου Ιαβέρη Μαρκουίζου στον γιο του Κωνσταντίνο. Το χειρουργείο έγινε την περασμένη εβδομάδα και όλα κύλησαν ομαλά. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ευχόμαστε να τους έχουμε κοντά μας το συντομότερο δυνατόν.

 
Πατέρας και γιος Ιαβέρης είναι ένα...

 
———————————————————————————————-

Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην BMW Hellas δεν είναι τυχαίο και το αντιλαμβανόμαστε σε κάθε εκδήλωση. Από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους δημοσιογράφους και τα Μέσα, την συμπεριφορά, την παρουσία όλων των στελεχών στα events αλλά και τον τρόπο που προσεγγίζουν το κάθε θέμα. Επαγγελματική εικόνα που φαίνεται και βγαίνει προς τα έξω. Premium σε όλα τους με λίγα λόγια…

To οικογενειακό κλίμα στην ομάδα της BMW Hellas φαίνεται...

 O πρόεδρος της BMW Hellas Karim Christian Haririan είναι ο μαέστρος του γερμανικού Ομίλου στην Ελλάδα

 
———————————————————————————————-

Η υπεύθυνη Γραφείο Τύπου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, Μαρίνα Παπαγεωργίου, παρουσίασε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Γλυκιά Πενικιλίνη». Συστατικά του διηγήματος είναι οι συνειρμοί των εικόνων, των λέξεων, των αισθήσεων αλλά και η ασυνείδητη διατήρηση της παιδικής ματιάς και μνήμης ως στάσης ζωής μίας δημιουργικής ενέργειας στο χρόνο. Το βιβλίο των 160 σελίδων κυκλοφορεί από τις “εκδόσεις Ιωλκός” σε διαστάσεις 14×21.

 
Από αριστερά: Βαγγέλης Προβιάς (Συγγραφέας), Μαρίνα Παπαγεωργίου (Συγγραφέας - Δημιουργός της Γλυκιάς Πενικιλίνης), Δημήτρης Στεφανάκης (Συγγραφέας) και Κωνσταντίνος Κορίδης (Εκδότης, εκδ. Ιωλκός)

 
———————————————————————————————-

Στο αμφιθέατρο του πολεμικού μουσείου παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο «Ράλλυ Ακρόπολις: ο άθλος του τερματισμού» ο γιατρός, Αντώνης Περπέρας. Ένα βιβλίο 170 σελίδων μέσα από το οποίο ο αναγνώστης ταξιδεύει στον εθνικό μας αγώνα ζώντας τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ενός ερασιτεχνικού πληρώματος που έχει στόχο να τερματίσει. Το βιβλίο του Αντώνη Πέρπερα-«Ηρακλή» είναι αφιερωμένο στον συνοδηγό του Αντώνη Ιακωβάκη ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Μπορείτε να το αποκτήσετε στο βιβλιοπωλείο “ΚΨΜ” (Κιάφας 3 & Ακαδημίας, 210 3813838).

Το βιβλίο του Αντώνη Περπέρα

———————————————————————————————-

Το καθιερωμένο πάρτι της LeasePlan έκλεψε και φέτος την παράσταση καθώς συγκέντρωσε πλήθος φίλων και συνεργατών της κορυφαίας σε πωλήσεις εταιρείας Leasing στην Ελλάδα. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι έδωσαν άλλον… αέρα στην άρτια οργανωμένη εκδήλωση που είχε οικοδεσπότη τον Κωνσταντίνο Πετρούτσο με την ομάδα του και πραγματοποιήθηκε στο μουσείο Γουλανδρή στην Κηφισιά.

 
Το πάρτι της LeasePlan έχει πλέον καθιερωθεί...

 
———————————————————————————————-

Πολύ δυναμικά παίζει στην αγορά η Jaguar Land Rover Hellas και αυτό φαίνεται με τις κινήσεις που κάνει σε διάφορά επίπεδα. Αυτή τη φορά ήταν μέγας χορηγός εκδήλωσης που έλαβε μέρος στο Ecali Club και αφορούσε στην ενίσχυση και την επανατοποθέτηση της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό χάρτη επενδύσεων, που είχε κεντρικό ομιλητή τον Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα.

 Η διευθύντρια Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της Jaguar Land Rover Αγγέλα Μπιτσάνη έχει δώσει άλλον αέρα στην βρετανική φίρμα...

 
———————————————————————————————-

Παρουσιάστηκαν και επίσημα τα ολοκαίνουργια Audi A1 και Q3. Οι παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν σε μικρές ομάδες των 8 δημοσιογράφων (κίνηση που έχει καθιερώσει ο Γενικός Διευθυντής της Audi Νικόλας Μπέρναρντ) ενώ υπήρχαν αυτοκίνητα που είχαν έρθει από το εξωτερικό για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

 
Τα ολοκαίνουργια Audi A1 και Q3

 
———————————————————————————————-

Μετά την πρόσφατη παρουσίαση του προγράμματος της για την ηλεκτροκίνηση, η Νέα Δημοκρατία συμπεριέλαβε την εν λόγω θεματική ενότητα στο παράλληλο πρόγραμμα  του 12ου Συνεδρίου της. Σε αυτό έδωσαν το παρών όλοι οι εκπρόσωποι των εταιρειών που διαθέτουν στο στόλο τους ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να μπαίνουν στη ζωή μας...Από αριστερά: Νίκος Πρέζας (Mercedes), Θανάσης Κονιστής (VW), Μάριος Μπαρκής (Nissan), Αλεξάνδρα Σδούκου (Σύμβουλος Ενέργειας Προέδρου ΝΔ), Aντώνης Αδάναλης (BMW), Δημήτρης Μιχαρικόπουλος (Fortisis)

———————————————————————————————-

Αγωνιστική Lamborghini δεν βλέπουμε κάθε μέρα στις… πίστες. Η έκπληξη ήρθε από έναν παλιό γνώριμο, τον Σάμι Φάις ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στην πίστα των Μεγάρων προκαλώντας τον θαυμασμό των θεατών που βρέθηκαν στις κερκίδες.
H Lamborghini Huracan του Σάμι Φάις

 
———————————————————————————————-

Όπως είχαμε γράψει και πριν από λίγες ημέρες, τα κεντρικά γραφεία της εισαγωγικής εταιρείας της Ford Motor Hellas μετακόμισαν από το Μαρούσι στην Μεταμόρφωση. 

 
———————————————————————————————-

Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι διοργάνωσε η BMW Hellas στο οποίο παρευρέθησαν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι Μέσων. Στο ξενοδοχείο που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση θαυμάσαμε και την επιβλητική BMW Series 8 που έκλεψε, όπως ήταν λογικό, την παράσταση.

 
———————————————————————————————-

Συνάντηση με συνεργάτες της Nissan από τη Βόρεια Ελλάδα είχαν την περασμένη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη στελέχη της εισαγωγικής εταιρείας. Μία ημέρα τα στελέχη της μάρκας συναντήθηκαν και με εκπροσώπους Τύπου της Θεσσαλονίκης.

 
———————————————————————————————-

To Skoda Karoq απέσπασε τον τίτλο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στον Πειραιά.  

 
Ο Γενικός Διευθυντής της Skoda Αντρέας Χαλμπές (αριστερά) παρέλαβε το βραβείο από τον Πρόεδρο του θεσμού Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα Γιάννη Σκουφή

 
———————————————————————————————-

Κίνηση… ματ της «JLR Σπανός ΑΕ» να φέρει στην Ελλάδα το 1 από τα 300 Jaguar XE SV Project 8. Πρόκειται για το γρηγορότερο αυτοκίνητο της κατηγορίας του στον κόσμο, το οποίο εφοδιάζεται με κινητήρα 5.0 λίτρα, αποδίδει 600 ίππους και παράγει 700Nm ροπής. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη λεωφόρο Συγγρού. (Διαβάστε το σχετικό άρθρο και δείτε το σχετικό video πατώντας ΕΔΩ)

Ένα από τα 300 Jaguar Project 8 βρίσκεται στην Ελλάδα

———————————————————————————————-

Ο προϊστάμενος επαγγελματικών οχημάτων Renault & Dacia Σπύρος Κοντογιώργης, εκτός των πολύ θετικών αποτελεσμάτων στον τομέα των πωλήσεων για την φετινή χρονιά, σημείωσε μια σημαντική επιτυχία σε μια διαφορετική αλλά εξίσου απαιτητική δραστηριότητα, στη… ζαχαροπλαστική που αποτελεί και μεγάλη του αγάπη. Συγκεκριμένα κατέκτησε την 2η θέση (έχασε την 1η θέση για μια μικρή διαφορά στο food styling και όχι στην γεύση) στον διαγωνισμό της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ “ΒΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ” με την υπέροχη, κατά γενική ομολογία τούρτα του Zampaione Ροδάκινο.

Υ.Γ. Περιμένουμε να τη δοκιμάσουμε!

Ο προϊστάμενος επαγγελματικών οχημάτων Renault & Dacia Σπύρος Κοντογιώργης είναι μετρ και στην ζαχαροπλαστική!

———————————————————————————————-

Σε νέα συνεργασία προχώρησε η Autohellas Hertz και συγκεκριμένα με την Alphabet ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος – συνεργάτης σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Κροατία. Η Alphabet με παρουσία σε 28 χώρες σε όλον τον κόσμο, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες χρηματοδοτικής νίσθωσης παγκοσμίως.

———————————————————————————————-

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε στην Αθήνα το Free Press περιοδικό Autogreeknews.


———————————————————————————————-

Στα Μέγαρα έπεσε η αυλαία του ενιαίου Πρωταθλήματος του ΣΟΑΑ που διεξάγεται με Skoda Fabia. Πρωταθλητής Γενικής αναδείχτηκε ο Μίλτος Κύρκος που τρέχει με την στήριξη του zougla.gr ενώ ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία των Νέων.

 

 
———————————————————————————————-

Όσοι δεν… προλάβατε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το τηλεοπτικό Traction που μεταδόθηκε από το Star Channel την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου παρακάτω:

 

 

 
———————————————————————————————-

Ο Πρωταθλητής ασφάλτου 2018, Γιώργος Αναπολιωτάκης, ταξίδεψε από την Κρήτη για να συνομιλήσει με τον Στράτο Φωτεινέλη στην εκπομπή «Πάνω από τα Όρια» την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00.

 
Ο Γιώργος Αναπολιωτάκης με τον Στράτο Φωτεινέλη

 
———————————————————————————————-

Από τις μεγαλύτερες συνεισφορές του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια είναι η προσφορά πετρελαίου θέρμανσης ΕΚΟ σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Τα τελευταία 10 χρόνια διανεμήθηκαν περισσότερα από τρία εκατομμύρια λίτρα πετρελαίου, σε σχολεία, φορείς και ιδρύματα τοπικών κοινωνιών. Για φέτος, στο πλάνο της δωρεάν διάθεσης πετρελαίου βρίσκονται σχολικά συγκροτήματα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

 

 
———————————————————————————————-

Ο αναβάτης Λευτέρης Πίππος έχει δηλώσει συμμετοχή στο μελλοντικό Survivor. Μην αποκλείσετε το γεγονός να το δούμε να μάχεται στις… ειδικές του γνωστού παιχνιδιού.

Ο Λευτέρης Πίππος ετοιμάζεται για... Survivor

 
———————————————————————————————-

Μετά την πρόσφατη αποχώρηση του Γιάννη Αλεξάκη από την Honda – Σαρακάκης, φήμες θέλουν να αποχωρεί σύντομα ένας product manager από μεγάλη εισαγωγική εταιρεία μοτοσυκλετών.

———————————————————————————————-

Την εμφάνισή του μαζί με δημοσιογράφους της μοτοσυκλέτας έκανε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι της BMW Hellas και ο επικεφαλής της μάρκας Νίκος Σινογιάννης. Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη εμφάνιση της BMW C 400 X, το οποίο ξεκίνησε από… σήμερα την εμπορική του καριέρα.

Ο Νίκος Σινογιάννης και η νέα BMW C 400 X

 
———————————————————————————————-

Συνεργασία με το site της Καθημερινής ξεκινά ο Γιάννος Κατσιμπάρος.

O Γιάννος Κατσιμπάρος

 
———————————————————————————————-

Το δικό της Χριστουγεννιάτικο πάρτι διοργάνωσε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου η Harley Davidson Athens, στο οποίο έδωσαν βροντερό παρών ιδιοκτήτες και φίλοι της θρυλικής μάρκας.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο φετινό πάρτι της Harley Davidson

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

17-18 Δεκεμβρίου
Audi A1 & Q3 στην Αθήνα 

30/1-1/2
Volvo V60 Cross Country στη Σουηδία

28/2-3/3
BMW Χ7 road trip στην Αμερική


———————————————————————————————-
———————————————————————————————-



ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 5
2. www.in.gr 8
3. www.protothema.gr 16
3. www.gazzetta.gr 21
5. www.sport24.gr 24
6. www.newsit.gr 26
7. www.newsbomb.gr 32
8. www.tanea.gr 33
9. www.sdna.gr 46
10. www.sport-fm.gr 47
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 75
2. www.caranddriver.gr 223
3. www.autotriti.gr 234
4. www.drive.gr 285
5. www.gocar.gr 290
6. www.motori.gr 297
7. www.autogreeknews.gr 527
8. www.4troxoi.gr 706
9. www.autoblog.gr 713
10. www.caroto.gr 1.645

Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 29
2. www.ix.gr 2.082
3. www.carwall.gr 6.419

* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 3/12/2018 (13:00)

 

———————————————————————————————-

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης