Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   
Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα από… όπου και αν μας διαβάζετε. Από το σπίτι, το γραφείο, την παραλία! Από… παντού τέλος πάντων και φυσικά 24 ώρες το 24ωρο! Βρισκόμαστε στην Το Φθινόπωρο προβλέπεται.. καυτό!καρδιά του καλοκαιριού, όμως οι ειδήσεις τρέχουν, τα νέα, τα παρασκήνιο και είναι λογικό η αγαπημένη στήλη «Τα νέα της Πιάτσας» να σας ενημερώνουν για την… πιάτσα για να είστε ενημερωμένοι για όσα συμβαίνουν όχι μόνο μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Συνταρακτικές αλλαγές στην πιάτσα δεν έχουμε (προς το… παρόν!), οι αποστολές για καινούργια μοντέλα σταματούν, οπότε το χρονικό διάστημα μέχρι τον Σεπτέμβρη είναι ιδανικό για… ψάξιμο του καινούργιου μας αυτοκινήτου. Το… πρόβλημα βρίσκεται στην επιλογή καθώς υπάρχουν δεκάδες προτάσεις, σε καλές τιμές και με καλά χρηματοδοτικά προγράμματα. Το επίσης, πρόβλημα, επικεντρώνεται στην εφορία και στον ΕΝΦΙΑ που δυστυχώς παγώνει τα όποια όνειρα κάνουμε για αλλαγή αυτοκινήτου!

Μέρες που είναι ας κολαστούμε λιγάκι με... Dodge Viper. Αγαπημένο αυτοκίνητο!!! (φωτογραφία από το 4drivers)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Κάντε καμία βόλτα
Η ζωή όμως συνεχίζεται, οπότε πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, αλλά μαζί με εμάς θα πρέπει να το Τέτοια εποχή κάνειε μία βόλτα στη θάλασσα και τα ξεχνάς όλα!πράξουν και όσοι αποφασίζουν για την τύχη αυτής της χώρας! Δεν γίνεται η προσπάθεια να είναι μονόπλευρη, να πληρώνουμε φόρους και να μην έχουμε αντίκρισμα. Κάποτε πρέπει να το καταλάβουν οι αρμόδιοι, όπως και να καταλάβουν πως σε αυτή τη χώρα ΔΕΝ είναι όλοι λαμόγια και κλέφτες. 

Για να μην αρχίσω όμως την γκρίνια και λόγο… ημερών, πάρτε το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σας, κάντε μία βόλτα και απολαύστε την καλοκαιρινή θαλπωρή. Μία βουτιά, ένα καφεδάκι στη θάλασσα θα σας αλλάξουν την διάθεση και θα δείτε με άλλο μάτι την καθημερινότητα, Τόσο απλά, τόσο κατανοητά….

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

 

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

 
Τελικά παντού θα συναντήσεις έναν Έλληνα με το χαμόγελο στα χείλη! Στην φωτογραφία με τον Γιώργο ο οποίος ήταν μέλος αποστολής της Mercedes που ταξίδεψε στην Νότιο Αφρική για την παρουσίαση της νέας X-Class

——————————————————- 

ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ*

Μαγκιόρες και Μαγκιόροι,
της πιάτσας λιμοκοντόροι
Νομίζετε πως με την «πένα» σαςμ
θα γίνουν οι εταιρείες… «δορυφόροι»!
*από αναγνώστη

—————————————————— 

Καλοκαιρινό… τρέξιμο για την επανέκδοση του Car&Driver από τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προσυμφωνηθεί να εκδοθεί το γνωστό περιοδικό από εταιρεία, στην οποία μέτοχος θα είναι και δημοσιογράφος από το χώρο, ο οποίος παίζει ψηλά… Αν προχωρήσει η συμφωνία, επικεφαλής θα παραμείνει ο Νίκος Μερτέκης ενώ δίπλα του θα παραμείνει και η ομάδα που ξέρουμε. Η τελική απόφαση θα παρθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου, δηλαδή σε λίγες ημέρες!

——————————————————- 
 

Άγιο είχε στην Ισπανία και λίγο έξω από την Μαδρίτη, ο Γιώργος Αγαπητός του autoblog.gr. Συγκεκριμένα και κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής οδήγησης του νέου Ford Fiesta, το μπλε αυτοκίνητο που οδηγούσε με το… πόδι στο πάτωμα, βγήκε εκτός δρόμου μετά από μία τυφλή αριστερή στροφή. Ευτυχώς η μπαριέρα γλίτωσε τον ίδιο και τον Άγγελο Κλιβανόπουλο από το Powermag που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

——————————————————- 

Πανευρωπαϊκό συνέδριο After Sales διοργάνωσε στην Ελλάδα η εταιρεία Π. Πετρόπουλος. Σε αυτό παρευρέθησαν 80 στελέχη της Isuzu προερχόμενα από 28 χώρες!

——————————————————- 

Πωλητή για την κατάστημα της Θεσσαλονίκης ψάχνει η Toyota.

——————————————————- 

Παρακολουθώντας το F1 Vlog του Πάνου Σειτανίδη είναι σίγουρο πως μαθαίνεις πράγματα για την Formula 1 με… άλλο μάτι!

Ο Πάνος Σειτανίδης όχι μόνο μιλάει και γράφει αλλά... δοκιμάζει κιόλας!!!

 
——————————————————- 

Και νέο site αυτοκινήτου αλλά χωρίς διεύθυνση και όνομα! Το όνομα αυτού newscar.gr. To μόνο όνομα που είδαμε ήταν ένα Βασίλης Ν.!

——————————————————- 

Στο πηδάλιο του Ford Focus RS κάθισε ο Κώστας Καββαθάς αποδεχόμενος την πρόσκληση του Γιάννη Κωνσταντόπουλου. (UPDATE: Εκ παραδρομής γράφτηκε πως το αυτοκίνητο στην φωτογραφία είναι το… Fiesta RS. Φυσικά η λεζάντα αλλάχτηκε και γράφτηκε το Focus RS που είναι το σωστό, καθώς Fiesta RS δεν υπάρχει)

Κώστας Καββαθάς, Γιάννης Κωνσταντόίπουλος και Ford Focus RS...

——————————————————- 

Δημοσίευμα με νόημα που ανήρτησε στο Facebook ο επικεφαλής της Mercedes Νίκος Πρέζας…

——————————————————- 

Στη Νορβηγία ταξίδεψε (εκεί δηλαδή ακόμα βρίσκεται) ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου για λογαριασμό του θεσμού COTY (Car Of the Year) και για να οδηγήσει το νέο Range Rover Velar. Η φωτογραφία που δημοσιεύει η στήλη είναι αποκλειστική και όπως μπορούμε να αντιληφθούμε η οδήγηση σε τέτοιο περιβάλλον πρέπει να ήταν μοναδική

Ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου με το Range Rover Velar κάπου... στη Νορβηγία!

——————————————————- 

Άραγε, τι θέλει να μας πει ο… ποιητής, Τάκης Τρακουσέλλης;


——————————————————- 

Τριήμερη αποστολή
διοργάνωσε η Ford για την οδηγική εμπειρία με το νέο Fiesta στην Μαδρίτη. Το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες ξεκινά η διάθεσή του…

H πανευρωπαική παρουσίαση του Ford Fiesta πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία

——————————————————- 

Μαζί με τον με τον Πάνο Σειτανίδη ταξιδέψαμε την περασμένη εβδομάδα στο Κέιπ Τάουν για να παρακολουθήσουμε από κοντά την παγκόσμια παρουσίαση της νέας Mercedes X-Class. Μαζί μας ήταν και η υπεύθυνη marketing των επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes – Benz Στέλλα Μάνεση η οποία έδειξε με τον τρόπο της το πάθος που έχει για την μάρκα αλλά και το προϊόν που διαχειρίζεται. Σημαντικό προσόν στις μέρες μας…

Από αριστερά: Πάνος Σειτανίδης, Στέλλα Μάνεση και Βασίλης Σαρημπαλίδης

——————————————————- 

Νέο συνεργάτη αναζητά το Επί Τροχών του Χάρη Θεοφράστου

——————————————————- 

Καυτές είναι οι μέρες (από πλευράς θερμοκρασίας) που διανύουμε αλλά όπως φαίνεται ακόμα πιο… καυτό θα είναι στην πιάτσα, το Φθινόπωρο που έρχεται!

——————————————————- 

Πάει και… αυτός! Ο λόγος για τον φίλο Πάνο Κέκκη (της αγωνιστικής ομάδας Κεχαγιά) που παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα την εκλεκτή της καρδιάς του Κική Σοφουλάκη και πλέον, όπως μαθαίνουμε, ετοιμάζεται για αγωνιστική δράση!!!   

Πάνος Κέκκης και Κική Σοφουλάκη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Να ζήσουν και... πολλούς απογόνους!

——————————————————- 

Ήδη πέρασαν 30 χρόνια από τότε που η επιβλητική Ferrari F40 παρουσιάστηκε στο Maranello. Ακόμα και σήμερα το ιταλικό super car θεωρείται ένα από τα κορυφαία δημιουργήματα που έχουν παραχθεί ποτέ… Τυχεροί όσοι την έχουν στην κατοχή τους ακόμα και στην Ελλάδα!

Η Ferrari F40 είναι ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί στον κόσμο...

——————————————————- 

Φωτογραφία με τον Θανάση Αντετοκούνμπο ανέβασε στο FB ο Μάκης Χόνδρος της BMW – Σπανός. Λέτε να ετοιμάζεται και… χορηγία με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό;

Θανάσηw Αντετοκούνμπο και Μάκης Χόνδρος...

——————————————————- 

Μετά την Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη συνάντηση δημοσιογράφων, με τον Δημήτρη Πάτσιο και τη κα. Πετράκη, (τη νέα συνεργάτιδα σε θέματα περιβάλλοντος) από τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου. Αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν στο αυτοκίνητα και στην επιβάρυνση της δημόσιας υγείας

——————————————————- 

Ατάκες και… σπόντες του Στράτη Χατζηπαναγιώτου:

Αναφορά στον Paulo Carelli, πρώην πρόεδρο του ομίλου Fiat στην Ελλάδα. Πρόσφατα μετακόμισε στην Ισπανία, άρα όπως γράφει ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου ευκαιρία και για τα στελέχη να οδηγήσουν και καμία Alfa Romeo Giulia!!!

Πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχει Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς αλλά 'Αυτοκίνητο της Χρονιάς!!!'

Για όσα γράφονται στο διαδίκτυο καθώς σύμφωνα με τον ΣΧ και άλλοι έχουν πολύ πάθος γι αυτό που κάνουν!!!  Περισσότερα δεν... κάνει να γράψω!

Η αλήθεια να λέγεται και να γράφεται. Από τους λίγους στην πιάτσα που όταν τον θες, ότι ώρα να είναι και όποια μέρα, θα τον βρεις για να κάνεις τη δουλειά σου... Καθόλου τυχαία η επιλογή του, που κοσμεί τον κλάδο και ανεβάζει το επίπεδο.

Αναφορά στον Γιάννη Κωνσταντόπουλο και τον Κώστα Καββαθά...

——————————————————- 

Πωλήσεις Περιοδικών Αυτοκινήτου

Το χρονικό διάστημα 17-23/7/2017 και σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» οι πωλήσεις του περιοδικού Auto Τρίτη ήταν 3.9300 τεύχη.

 
——————————————————- 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 8
2. www.protothema.gr 15
3. www.gazzetta.gr 18
4. www.sport24.gr 22
5. www.newsit.gr 24
6. www.car.gr 28
7. www.sport-fm.gr 33
8. www.newsbomb.gr 49
9. www.pronews.gr 51
10. www.skai.gr 80
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 221
2. www.autotriti.gr 249
3. www.drive.gr 281
4. www.gocar.gr 294
5. www.autoblog.gr 624
6. www.motori.gr 635
7. www.4troxoi.gr 752
7. www.autogreeknews.gr 843
9. www.caranddriver.gr 1.562
10. www.enkinisi.gr 1.546
11. www.ix.gr 1.665
12. www.caroto.gr 2.618
13. www.motornews.gr 2.888
14. www.carzine.gr 3.215
15. www.gonews.gr 3.418
16. www.carwall.gr 3.647
17. www.epitrohon.gr 3.888
18. www.4drivers.gr 6.185
19. www.offroader.gr 7.571
20. www.motorsite.gr 7.320
21. www.highoctane.gr 10.009
22. www.kartnews.gr 12.106
23. www.automoto.com.gr 21.180
24. www.auto-internet.gr 21.288
25. www.autoliveris.gr 26.892
26. www.trcoff.gr 28.874
27. www.topspeed.gr 47.107
28. www.ixauto.gr 56.287
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 24/7/2017

——————————————————- 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σε ρόλο… μοντέλου, αυτη την εβδομάδα, ο Νίκος Μαρινόπουλος του caroto.gr!!!

Ο Νίκος Μαρινόπουλος είναι από τους μάχημους της... πιάτσας!
  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης