Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα όχημα ελευθέρου χρόνου που δεν συναντούμε κάθε μέρα βρίσκεται ήδη επί ελληνικού εδάφους και περιμένει και αυτό να περάσει η… πανδημία για να κυκλοφορήσει στους δρόμους.

Ο λόγος για την Bentley Bentayga Hybrid, ένα υπερπολυτελές SUV που είναι διαθέσιμο, όπως άλλωστε μαρτυρά και η ονομασία, του, με υβριδική τεχνολογία.

Πολύ επιβλητική η όψη του βρετανικού SUV...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και με επιδόσεις…

Όπως θα δείτε από τις αποκλειστικές εικόνες που φέρνει στη δημοσιότητα το zougla.gr, το βρετανικό όχημα Η υβριδική έκδοση συνδυάζει κινητήρα βενζίνης και ηλεκτροκινητήρα…έχει έρθει σε μαύρο χρώμα και συνδυάζεται με ένα εσωτερικό που είναι καλυμμένο μόνο με δέρμα.

Το μηχανικό σύνολο που έχει τοποθετηθεί αφορά σε έναν V6 κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 3.0 λίτρων ο οποίος συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 94kW. Η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 443 ίππους και τα 700Nm ροπής, χαρίζοντας στο αυτοκίνητο επιδόσεις που μεταφράζονται σε, 0-100 χλμ./ώρα σε 5,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 254 χλμ./ώρα.

Το επίπεδο της πολυτέλειας είναι πάρα πολύ ψηλό...

Κινείται και ηλεκτρικά

Να σημειώσουμε πως το όχημα των 5,1 μέτρων μπορεί να κινηθεί και αμιγώς ηλεκτρικά (οι μπαταρίες φορτίζουν από το ρεύμα) για σχεδόν 40 χιλιόμετρα ενώ η αυτονομία του (καύσιμο και ρεύμα) αγγίζει τα 747 χλμ.

Η τιμή της Bentley Bentayga Hybrid στην Ελλάδα πλησιάζει τα 210.000 ευρώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bentley Bentayga Hybrid πατήστε ΕΔΩ

 

Το λογότυπο hybrid στο πίσω δεξί μέρος μας ενημερώνει για την έκδοση της συγκεκριμένης Bentayga...

 

Ανοίγεις την πίσω πόρτα και το λογότυπο της Bentley εμφανίζεται στο έδαφος..

 

Ελαστικά Pirelli στους τροχούς διαστάσεων 21 ιντσών με πέντε διπλές ακτίνες...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης