Toυ Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Την ώρα που ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με την πολιτική και οικονομική κατάσταση Αν έχεις όραμα και πάθος, μπορείς να πετύχεις τα πάντα…της χώρας, υπάρχει και ένα άλλο ποσοστό Ελλήνων που σκέφτεται διαφορετικά. Με λίγα λόγια, σκέφτεται να πάει… κόντρα στο κατεστημένο, να δημιουργήσει και να προσφέρει αυτό που τα τελευταία χρόνια δεν το έχει καταφέρει κανείς.

Αναφέρομαι στο θέμα του ελληνικού αυτοκινήτου, που κάθε Έλληνας θα ήθελε να δει να υλοποιείται. Το project του σύγχρονου Pony (που οι περισσότεροι γνωρίζουν), ενός αυτοκινήτου με μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα, έχει προσωρινά παγώσει, όμως γίνονται προσπάθειες για να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο.

Τα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου της Replicar Car Hellas θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέο μοντέλο της Replicar Car Hellas
Το νέο προϊόν στο οποίο αναφέρομαι δεν αφορά την εταιρεία Namco (που σχεδιάζει το Pony) αλλά την Σε λίγες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει στους δρόμους με ελληνικές πινακίδες…Replicar Hellas που έχει έδρα την Κατερίνη και μας έχει εντυπωσιάσει με τα μοντέλα που παράγει και βασίζονται σε παλαιά αυτοκίνητα Porsche, ενώ τα τελευταία χρόνια εξάγει σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Πέρα όμως από τις ρέπλικες που αρκετός κόσμος γνωρίζει, ο ιθύνων νους της Replicar Car Hellas, Ηλίας Γαγανέλης, σχεδιάζει με την ομάδα του ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Ήδη το project έχει προχωρήσει πολύ και αν όλα πάνε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το πρώτο αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει και μάλιστα με ελληνικές πινακίδες μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο.

O Ηλίας Γαγανέλης μάς κρατά σε αγωνία και μας... δείχνει μόνο ένα μέρος του αυτοκινήτου!

Θα εντυπωσιάσει!
Το zougla.gr είναι το μοναδικό Μέσο στην Ελλάδα που έχει δει από κοντά το νέο μοντέλο και είναι Στο zougla.gr τα αποκαλυπτήρια!σίγουρο πως θα εντυπωσιάσει πολύ κόσμο. Παιχνιδιάρικο, ξεχωριστό και με ελληνική πινελιά, απλώς περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία πιστοποίησης για να μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς κανένα πρόβλημα και με κανονικές πινακίδες.

Οι εργασίες βρίσκονται σε τελικό στάδιο και απλώς θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή λίγες εβδομάδες, μέχρι να το αποκαλύψει η εταιρεία και να το δείτε πρώτοι στο zougla.gr!

Αυτό είναι ένα από τα μοντέλα που κατασκευάζει η Replicar Car Hellas και πουλά σε Ελλάδα και εξωτερικό!
Η οδήγηση ενός μοντέλου της Replicar Car Hellas είναι μοναδική εμπειρία...
Ο Ηλίας Γαγανέλης είναι ένας Έλληνας με πολύ πάθος γι' αυτό που κάνει!

Αγκαλιά με ένα καπό αυτοκινήτου της Replicar Car Hellas (κρίμα που δεν το πήρα!!!)

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης