Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές φορές… παραπονιόμαστε πως τα μοντέλα που κατασκευάζουν οι μεγάλες Τίποτα δεν… ξεφεύγει από το zougla.grαυτοκινητοβιομηχανίες δεν δοκιμάζονται στην Ελλάδα για να ξέρουν, τόσο οι μηχανικοί  όσο και οι τεχνικοί, πόσες σκληρές είναι οι συνθήκες στους ελληνικούς δρόμους.

Όπως αποδεικνύεται όμως, η άποψη αυτή δεν υφίσταται καθώς παλαιότερα η Mercedes δοκίμαζε αρκετά μοντέλα επί ελληνικού εδάφους πριν αυτά περάσουν τη γραμμή παραγωγής.

Σπάνια εικόνα, το να βλέπεις όχι ένα αλλά δύο καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν σε ελληνικό δρόμο. Το συγκεκριμένο είναι το μελλοντικό Α8

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δοκιμές στην Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων
Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το zougla.gr, η Audi δοκιμάζει αυτή Όλα τα αυτοκίνητα δοκιμάζονται σε κανονικές συνθήκες πριν περάσουν τη γραμμή παραγωγήςτην χρονική περίοδο στην Ελλάδα τα νέα της A7 και Α8, τα οποία θα κυκλοφορήσουν κανονικά στους δρόμους το 2018. Τα δύο Audi απαθανάτισε ο φακός του Σώτου Μακεδόνα σήμερα στις 13:00 στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Τα αυτοκίνητα ήταν τόσο καμουφλαρισμένα και ήταν λογικό όπου περνούσαν να προκαλούσαν την περιέργεια των υπολοίπων οδηγών. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός και μόνο ότι, οι Γερμανοί πραγματοποιούν δοκιμές στην Ελλάδα και μάλιστα για δύο τόσο σημαντικά μοντέλα, δείχνει πως οι συνθήκες είναι τέτοιες που βοηθούν σημαντικά στην εξέλιξη των καινούργιων αυτοκινήτων.

Για να δείτε τη σημερινή γκάμα των μοντέλων της Audi πατήστε ΕΔΩ

Το νέο Α7 απαθανάτισε ο φακός στην εθνική οδό Λάρισας - Τρικάλων
Δοκιμές επί ελληνικού εδάφους!
Όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες δοκιμάζουν τα μελλοντικά τους αυτοκίνητα σε κανονικές συνθήκες πριν αυτά περάσουν τη γραμμή παραγωγής
Η πίσω αεροτομή της νέας γενιάς του Α7 ξεχωρίζει...
Σημερινή φωτογραφία γύρω στις 13:00 με θερμοκρασία 37 βαθμών Κελσίου

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης