Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

Η κορυφαία έκδοση του Renault Megane φέρει την κωδική ονομασία RS και για όσους δεν την… ξέρουν, πρόκειται για το όπλο της γαλλικής φίρμας στην μεσαία κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας βενζίνης έχει χωρητικότητα 1.798 κ.εκ., αποδίδει 280 ίππους και παράγει 390Nm ροπή...

Τελική 250 χλμ./ώρα

Κινητήρας 1.798 κ.εκ. με 280 ίππους, 390Nm ροπή, αγωνιστικό στήσιμο και ενεργή τετραδιεύθυνση όπου Στο RS στρίβουν και οι 4 τροχοί…στρίβουν και οι τέσσερις τροχοί για ακόμα καλύτερο κράτημα. Το συγκεκριμένο είναι διαθέσιμο με μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και «φοράει» ότι θα ήθελε κάθε γρήγορος οδηγός!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 5,8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 250 χλμ./ωρα (255 με μηχανικό κιβώτιο). Όσο για την τιμή του, ο πελάτης θα πρέπει να αποταμιεύσει 43.480 ευρώ για να το κάνει δικό του.

Στην παράδοση ενός τέτοιου μοντέλου δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε! Τυχερός πελάτης ο Παναγιώτης Γαζής...

Φανατικός των RS

Ήδη το πρώτο Renault Megane RS παραδόθηκε στον τυχερό πελάτη που ήρθε στην Αθήνα από την Λευκάδα για να το παραλάβει από την κεντρική αντιπροσωπεία της Renault που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισού. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Γαζή ο οποίος είναι κάτοχος τριών Manage RS!

Το πίσω μέρος...

Έχει όλα τα έξτρα…

To πρώτο RS που ταξινομήθηκε με ελληνικές πινακίδες εφοδιάζεται με πολλά έξτρα που κάνουν ακόμα πιο Έτοιμο για… πολύ σκληρή χρήση είναι το συγκεκριμένο Megane RSσυναρπαστική την οδήγηση. Για παράδειγμα, τα φρένα bi – material που είναι φτιαγμένα από αλουμίνιο και χάλυβα για να έχουν μικρότερο βάρος και καλύτερη απαγωγή της θερμότητας.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει το πακέτο Pack cup, που αποτελείται από κόκκινες δαγκάνες, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και αναρτήσεις cup (10% πιο σκληρές από τις κανονικές). Επίσης εφοδιάζεται με RS Monitor που αφορά σε εφαρμογή που παρέχει πληροφορίες οδήγησης (και συνδέεται και με το κινητό), έχει πανοραμική οροφή, 19άρες ζάντες κ.ά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Renault Megane RS πατήστε ΕΔΩ

 

Δείτε παρακάτω το video από την παραλαβή του αυτοκινήτου από τον πρώτο τυχερό πελάτη στην Ελλάδα

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης