Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το Korres Project P4 είναι το λεγόμενο ελληνικό super car. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας, αρκεί να δει τις φωτογραφίες από το αυτοκίνητο αλλά και τις επιδόσεις που έχει τόσο εντός Το Korres Project P4 είναι πρωτότυπο όχημα κα ακόμα δεν έχει βγει στην παραγωγή…όσο και… εκτός δρόμου.   

Το P4 εφοδιάζεται με κινητήρα V8 7.000 κ.εκ. της General Motors και με 505 άλογα μπορεί να κινηθεί σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς.

Το ιδιαίτερο όμως χαρακτηριστικό του ελληνικού μοντέλου (δεν έχει βγει ακόμα στην παραγωγή) που έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Κορρές είναι η ανάρτηση που διαθέτει και δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να κινηθεί σε εξαιρετικά extreme συνθήκες εκτός δρόμου και με το γκάζι τέρμα στο… πάτωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το ελληνικό super car στην πράξη…

Φρένο στο όνειρο…
Αν και το project είχε προχωρήσει πολύ και οι φήμες ήθελαν να ξεκινά η παραγωγή του σε Σε αναζήτηση επενδυτή βρίσκεται η ομάδα του Δημήτρη Κορρέ…περιορισμένο αριθμό μονάδων, η οικονομική κρίση φαίνεται πως έχει φρενάρει την εξαιρετική ιδέα του Έλληνα κατασκευαστή.

Σε ερώτηση που θέσαμε στον κ. Κορρέ ο ίδιος μας ενημέρωσε πως το σχέδιο έχει σταματήσει προσωρινά, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του βρίσκονται σε φάση εύρεσης χρηματοδότη, κάτι πολύ σημαντικό για να εξελιχτεί και να προχωρήσει εμπορικά ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα.

Όταν ο Tommi Makinen έκανε δοκιμή και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έζησε…

 

Παρακολουθήστε το αφιέρωμα ξένου τηλεοπτικού δικτύου για το Korres Project P4

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ KORRES PROJECT P4 ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 2013

 Το Korres Project P4 δεν κινείται μόνο γρήγορα στον δρόμο αλλά και εκτός δρόμου...
Άλλο να το φαντάζεσαι τι κάνει και άλλο να το βλέπεις!!!
Το εσωτερικό του σε πρωτότυπη μορφή...
Ο Δημήτρης Κορρές έχει δώσει όλη του τη ζωή για να εξελίξει το Korres Project μέχρι το Νο4. Πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση επενδυτή για να κάνει το μεγάλο άλμα!
Όταν ο θρύλος του WRC, Tommi Makinen, το οδήγησε, δεν πίστευε αυτό που έζησε...
Άραγε θα καταφέρει ο Δημήτρης Κορρές να βρει τα κεφάλαια για να γράψει ιστορία;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης