Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον περασμένο μήνα οι άνθρωποι της BMW πραγματοποίησαν την δημοσιογραφική παρουσίαση της
Στην BMW εργάζονται πολλοί Έλληνες οι οποίοι κατέχουν σημαντικές θέσεις…νέας M2. Το μέρος που επιλέχτηκε ήταν η πίστα Hungaroring της Ουγγαρίας, εκεί όπου κάθε χρόνο φιλοξενείται αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1.

Η συγκεκριμένη πίστα αποδείχτηκε ιδανικό μέρος για να μπορέσουν οι προσκεκλημένοι της γερμανικής φίρμας να οδηγήσουν το σπορ μοντέλο, καθώς μπορούσαν να το κάνουν με ασφάλεια και με το γκάζι τέρμα στο πάτωμα.

Ο Νίκος Ταγκούλης είναι ο Επικεφαλής Εταιρικής Επικοινωνίας Κεντρικής και Ν/Α Ευρώπης του BMW Group. Η έδρα του βρίσκεται στη Αυστρία και είναι αυτός που σχεδίασε την εκδήλωση στην πίστα της Formula 1 στην Ουγγαρία...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο!
Συνολικά 300 δημοσιογράφοι από 34 χώρες έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων από Γαλλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ισραήλ, Μολδαβία, Σουηδία, Ιταλία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Κύπρο, Βουλγαρία κ.ά. Από την
Φωτογραφίες και video με τη νέα BMW M2 που φέρουν ελληνική υπογραφή φιγουράρουν στα κορυφαία Μέσα του κόσμου…παρουσίαση δεν έλειψαν οι Έλληνες δημοσιογράφοι που στο σύνολό τους ήταν 16, μεταξύ αυτών και το zougla.gr που εκπροσώπησε ο Βασίλης Σαρημπαλίδης καλεσμένος του BMW Group Hellas.  

Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής παρουσίασης οι δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ασκήσεις γρήγορης οδήγησης, να κινηθούν με το γκάζι τέρμα στο πάτωμα, ακόμα και να συνοδηγήσουν με τον António Félix da Costa, οδηγό της BMW στο γερμανικό πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού (DTM). Όλα τα παραπάνω, μπορούσαν να τα απαθανατίσουν σε εικόνες αλλά και video καθώς υπήρχε η δυνατότητα με τους επαγγελματίες φωτογράφους και cameramen που συνεργάστηκε η BMW.

Εικόνα τραβηγμένη από Έλληνα φωτογράφο στην πίστα Hungaroring της Ουγγαρίας...

Κέρδισε το στοίχημα…
Να σημειώσουμε πως πίσω από αυτή την εκδήλωση και υπεύθυνος για την σχεδίαση και ολοκλήρωση
Στις 24 Ιουλίου η πίστα Hungaroring φιλοξενεί αγώνας της Formula 1της, ήταν ο Έλληνας επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας της κεντρικής και Ν/Α Ευρώπης του BMW Group, Νίκος Ταγκούλης. Ο συμπατριώτης μας που κατέχει την υψηλή αυτή θέση έχοντας έδρα την Αυστρία έδωσε τη δυνατότητα σε Έλληνες επαγγελματίες να αναδείξουν τη δουλειά τους σε όλο τον κόσμο.
   
Συγκεκριμένα, επέλεξε φωτογράφους και cameramen προκειμένου να «καλύψουν» την εκδήλωση και να αποδείξουν πως δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους ξένους συναδέρφους τους. Το στοίχημα παίχτηκε και όπως αποδείχτηκε το κέρδισε πανηγυρικά.

Ελληνική υπογραφή έφερε η εκδήλωση για τη νέα Μ2 του BMW Group που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στην πίστα Hungaroring

Πρωτοποριακά video…
Αξίζει να σημειώσουμε την κάλυψη της εκδήλωσης με πλάνα υψηλής ευκρίνειας 360 μοιρών, μία πρωτοποριακή και σύγχρονη μορφή αποτύπωσης εικόνας που έχει ξεκινήσει να κάνει θραύση σε παγκόσμιο επίπεδο. Υπεύθυνοι για τη νέα αυτή τεχνολογία ήταν ο Γιάννης Ντρενογιάννης μαζί με την Φωτεινή Πασχαλίδου.

Τα πλάνα που θα μεταδώσουν τα μεγαλύτερα Μέσα του κόσμου, τράβηξαν οι Θεοδόσης Τζαβάρας και Θοδωρής Aδαμόπουλος, με τον πρώτο να είναι ένας από τους επί σειρά ετών συνεργάτες του zougla.gr. Τέλος, υπεύθυνοι για τις φωτογραφίες ήταν τα αδέρφια Καραγιωργάκη (Χρήστος και Γιώργος) και ο Γιώργος Σβολώπουλος.

Εργασία στην πίστα Hungaroring...

Να υπάρξει και συνέχεια…
Η συνεργασία Ελλήνων και Γερμανών σε τόσο ψηλό επίπεδο έδειξε και τον τρόπο που μπορούμε να Ελπίζουμε την επόμενη φορά να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα ένα τόσο μεγάλο eventπροσφέρουμε σαν χώρα στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο κατασκευή αλλά και πολλά άλλα που το περιτριγυρίζουν.

Ευχόμαστε την επόμενη φορά μία τόσο σημαντική εκδήλωση να μπορέσει επιτέλους να φιλοξενήσει η χώρα μας, αν και εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες υποδομές.

Βασίλης Σαρημπαλίδης του zougla.gr (αριστερά) μαζί με τον Νίκο Ταγκούλη του BMW Group...

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του BMW Group Hellas Κωνσταντίνος Διαμαντής, μας συνόδεψε στο ταξίδι της Ουγγαρίας

 

Οι… Έλληνες της BMW

Διευθυντικές θέσεις
Νίκος Ταγκούλης: Επικεφαλής εταιρικής Επικοινωνίας κεντρικής και Ν/Α Ευρώπης BMW Group
Κώστας Διαμαντής: Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας BMW Group Hellas

Δημιουργία video 360
Γιάννης Ντρενογιάννης
Φωτεινή Πασχαλίδου

Κάλυψη με camera
Θεοδόσης Τζαβάρας: Cameraman
Θοδωρής Aδαμόπουλος Cameraman

Από αριστερά, Τζαβάρας, Ντρενογιάννης, Αδαμόπουλος και Πασχαλίδου...


Κάλυψη με φωτογραφίες
Γιώργος Καραγιωργάκης: Φωτογράφος
Χρήστος Καραγιωργάκης: Φωτογράφος
Γιώργος Σβολώπουλος: Φωτογράφος

Από αριστερά, Σβολώπουλος, Χρήστος και Γιώργος Καραγιωργάκης...

 Το κέφι δεν λείπει ποτέ και  αυτό είναι μέρος για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα!
Πλάνα και εικόνες από την εκδήλωση της BMW M2 στην Ουγγαρία ήδη έχουν δημοσιευτεί σε εκατοντάδες Μέσα...

Ο Θεοδόσης Τζαβάρας...
Ο Χρήστος Καραγιωργάκης...

Ο Γιάννης Ντρενογιάννης...
Η Φωτεινή Πασχαλίδου...
Ο Γιώργος Καραγιωργάκης...

Ο Γιώργος Σβολώπουλος...

Ο Θοδωρής Aδαμόπουλος...

Ο Θεοδόσης Τζαβάρας είναι συνεργάτης επί σειρά ετών του zougla.gr αλλά  και των τηλεοπτικών εκπομπών Ζούγκλα και Κίτρινος Τύπος...

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης