Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Aston Martin είναι μία εταιρεία που διαθέτει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Στην κάθετη Στην Ελλάδα υπάρχουν σχεδόν 100 Aston Martin με ελληνικές πινακίδες…μονάδα που έχει έδρα την Αθήνα, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν την καινούργια τους Aston Martin ή να πραγματοποιήσουν service το αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ του zougla.gr, στην Ελλάδα κυκλοφορούν (αυτά που έχουν ελληνικές πινακίδες) 95 βρετανικά σπορ αυτοκίνητα, νούμερο που θα μπορούσε να είναι ακόμα υψηλότερο αν η οικονομική κρίση δεν είχε χτυπήσει την πόρτα μας…

Τα σχέδια από την αντιπροσωπεία που τελικά δεν έγινε...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον όμιλο Δάβαρη η Aston Martin

Η σημερινή επίσημη αντιπροσωπεία έχει έδρα τη λεωφόρο Αθηνών 195 στο Αιγάλεω (λίγα μέτρα από τη διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισού) και ανήκει στoν όμιλο Δάβαρη.

Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 2010, καθώς ο συγκεκριμένος όμιλος κατάφερε να κερδίσει την αντιπροσώπευση από τον όμιλο Σφακιανάκη.

Σε αυτό το σημείο θα βρισκόταν η αντιπροσωπεία Aston Martin αν είχε πάει στα χέρια του ομίλου Σφακιανάκη...

Αποκάλυψη…

Το zougla.gr βγάζει στη δημοσιότητα τα… τότε σχέδια του ομίλου Σφακιανάκη για την έκθεση της Aston Αν είχε πάρει την αντιπροσώπευση ο όμιλος Σφακιανάκη, το κατάστημα θα βρισκόταν στο Μαρούσι… Martin.

Το πλάνο ήθελε την αντιπροσωπεία να βρίσκεται στα βόρεια προάστια και στο Μαρούσι (λεωφόρος Κηφισίας και Χωματιανού). Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει σήμερα κάθετη μονάδα αυτοκινήτων BMW – MINI και βρίσκεται δίπλα στο εμπορικό κέντρο Avenue.  

Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες (σχέδια), η αντιπροσωπεία που δεν έγινε ποτέ θα ήταν… φαντασμαγορική και θα δινόταν έμφαση στο γυαλί και το ξύλο.

Τέτοια αυτοκίνητα είναι για να τα θαυμάζεις...
Σύγχρονο ντιζάιν κτηρίου σε πολύ κεντρικό σημείο της λεωφόρου Κηφισίας...
Όπως θα φαινόταν τη μέρα...
Όπως θα φαινόταν η αντιπροσωπεία τη νύχτα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης