Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Σημαντική είδηση για τον κλάδο του αυτοκινήτου η επιστροφή των 4Τροχών στα περίπτερα…Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η υπόθεση του περιοδικού 4Τροχοί το οποίο πριν από λίγες ημέρες έβαλε ξαφνικό λουκέτο.

Αιτία δεν ήταν η οικονομική κατάσταση αλλά και η αδυναμία πληρωμών (οι πληρωμές υπαλλήλων κ.ά. γινόντουσαν πάντα στην ώρα τους) αλλά μία παλαιά δικαστική διαμάχη με συνεργάτες που εργαζόντουσαν για τις τότε εκδόσεις Λυμπέρη.

Τα χαμόγελα επιστρέφουν και πάλι για το ιστοριό περιοδικό 4 Τροχοί... (στην φωτογραφία ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Την 1η Νοεμβρίου στα περίπτερα
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, ο πιο ιστορικός τίτλος περιοδικού αυτοκινήτου που κυκλοφορεί εδώ και 40 χρόνια θα επανεκδοθεί και μάλιστα την 1η Νοεμβρίου θα Επιστρέφει με πολύ ύλη που θα συζητηθεί…βρίσκεται στα περίπτερα.

Η συντακτική ομάδα θα είναι η ίδια καθώς όλοι οι συνεργάτες θα συνεχίσουν κανονικά την εργασία τους στο περιοδικό. Μάλιστα η ύλη θα περιλαμβάνει πολύ υλικό από όλα τα υποψήφια αυτοκίνητα της χρονιάς που είναι υποψήφια για τον τίτλο Car Of The Year.

Ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με το εβδομαδιαίο περιοδικό Auto Bild καθώς θεωρείται πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στα περίπτερα.


Διαβάστε επίσης:
Τίτλοι τέλους για τα περιοδικά “4Τροχοί” και “Auto Bild”

Τελικά είναι... αθάνατο!
Τέρμα τα γκάζια έχουν οι συνεργάτες του περιοδικού...

Στην επίσημη ιστοσελίδα διακρίνεται και άρθρο που έχει 'ανέβει' σήμερα μετά το 'οριστικό' κλείσιμο..

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης