Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κόσμος του αυτοκινήτου είναι από την Παρασκευή το βράδυ πιο φτωχός. Ο Γιάννης Γιαννίρης ένας
Ο Γιάννης Γιαννίρης κέρδιζε κάθε επαγγελματική μάχη. Δεν τα κατάφερε στη μάχη με την υγεία του και «έφυγε» σε ηλικία 69 ετών…από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και με παρουσία τεσσάρων δεκαετιών στον κλάδο του αυτοκινήτου, έφυγε σε ηλικία 69 ετών έχοντας αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας.

Ήταν ένα εξαίρετος άνθρωπος, επαγγελματίας, εργατικός και πάνω από όλα gentleman. Είχε δημιουργήσει με κόπο και πολύ δουλειά τη δική του αυτοκρατορία με αντιπροσωπείες και δραστηριότητες πάντα στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Στην Θεσσαλονίκη το όνομα Γιαννίρης κοσμεί τις μάρκες Citroen, Peugeot, Jeep, Skoda, Isuzu και πλέον τα τρία του παιδιά Μαρία, Μιχάλης και Παντελής καλούνται να συνεχίσουν το έργο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι θα σε θυμούνται συγγενείς και φίλοι. Με το χαμόγελο στα χείλη...

Τελευταιο αντίο…
Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων και Αγίου Εφραίμ Πεύκων και το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Γιαννίρη είπαν συγγενείς και φίλοι όπως και συνεργάτες του από τον κλάδο του αυτοκινήτου.

Η οικογένεια Γιαννίρη θα συνεχίσει την αυτοκρατορία που ξεκίνησε πριν από 40 περίπου χρόνια ο Γιάννης Γιαννίρης...
Σήμερα είπαν το τελευταίο αντίο στον μεγάλο αυτόν gentleman της αυτοκίνησης
H 'οικογένεια' των επιχειρήσεων Γιαννίρη ήταν πάντα ενωμένη και δυνατή χάρη στο καλό κλίμα που είχε δημιουργήσει ο Γιάννης Γιαννίρης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης