Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H νέα γενιά του Nissan Micra ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά και από τις πρώτες Η τιμή του Micra ξεκινά από 12.090 ευρώ αντιδράσεις του κοινού φαίνεται ποια θα είναι η… πορεία της. Όπως θα έχετε παρατηρήσει, στο νέο Micra έχουν αλλάξει τα πάντα εκτός από το όνομα. Νέα σχεδίαση και μάλιστα πολύ προχωρημένη, ποιοτικό εσωτερικό, τεχνολογίες και πολλά άλλα.

Μέχρι σήμερα το ιαπωνικό μοντέλο (στη νέα του γενιά) ήταν διαθέσιμο με δύο μηχανικά σύνολα, ένα βενζίνης και ένα πετρελαίου. Το πρώτο με χωρητικότητα 900 κ.εκ. turbo και 90 ίππους και το δεύτερο, επίσης turbo, με ισάριθμα… άλογα. Οι τιμές ξεκινούν (για τις προαναφερθείσες εκδόσεις βενζίνης – diesel) από 13.490 και 14.890 ευρώ αντίστοιχα.

Δείτε το πρώτο Nissan Micra που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, με κινητήρα 1.000 κ.εκ. και 73 ίππους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η πιο προσιτή έκδοση

Η πιο προσιτή όμως έκδοση είναι αυτή με τον κινητήρα του 1.0 λίτρου με τους 73 ίππους, η οποία Ταξίδι-αστραπή μέχρι τον Πόρο ξεκίνησε ήδη να διατίθεται στην ελληνική αγορά. Ήδη το πρώτο Micra με αυτόν τον κινητήρα βρίσκεται στους δρόμους και φυσικά δεν θα μπορούσε να… ξεφύγει από το zougla.gr.

Αρπάξαμε την ευκαιρία (μαζί και το αυτοκίνητο) και «γράψαμε» χιλιόμετρα μέχρι τον Πόρο, ένα γραφικό νησί που βρίσκεται μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα. Όπως διαπιστώσαμε, το συγκεκριμένο Micra πατάει πολύ καλά στον δρόμο, ταξιδεύει άνετα, αλλά υστερεί στις ρεπρίζ και στην επιτάχυνση. Λογικό, καθώς δεν απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν υψηλές επιδόσεις αλλά σε όσους θέλουν να κινούνται με ασφάλεια και να οδηγούν ένα ποιοτικό μικρομεσαίο αυτοκίνητο.

O Πόρος είναι ένα γραφικό νησί και βρίσκεται μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα

Πραγματική κατανάλωση στα 5.9 λίτρα

Η μέση κατανάλωση που «έγραψε» το σύστημα άγγιξε, σε πραγματικές συνθήκες, τα 5.9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, νούμερο ικανοποιητικό για έναν ιδιοκτήτη αυτοκινήτου της συγκεκριμένης κατηγορίας. Στο video που θα δείτε, εκτός από το πρώτο Nissan Micra με τον κινητήρα του 1.0 λίτρου και τα 73 άλογα, θα απολαύσετε και μαγευτικές… καλοκαιρινές εικόνες που μόνο στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να συναντήσει!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Nissan Micra πατήστε
ΕΔΩ

Για να πας στον Πόρο θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα πλοία που καλύπτουν συνεχώς την απόσταση Γαλατάς - Πόρος

Το πρώτο Nissan Micra με 1.000άρη κινητήρα στο λιμανάκι της παραλίας 'Μοναστήρι'

Πίσω από το τιμόνι του πιο προσιτού Nissan Micra

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης