Άτυχος στάθηκε ο Jari-Matti Latvala στο Ράλι Αργεντινής, χάνοντας μια νίκη μέσα από τα χέρια του, εξαιτίας μιας φαινομενικά συνηθισμένης πέτρας για τα δεδομένα του WRC.

Κατά τη διάρκεια της 14ης ειδικής και ενώ είχε την πρωτοπορία, ο Φινλανδός πάτησε μια πέτρα με τον δεξί εμπρός τροχό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του Polo R WRC, αυτό να σηκωθεί στον αέρα, να φέρει τούμπες και να καταλήξει διαλυμένο στο μέσο της διαδρομής. Όπως φαίνεται από το video, έσπασε η ανάρτηση και το αμορτισέρ πετάχτηκε μέσα από το καπό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Latvala και ο συνοδηγός του Miikka Anttila βγήκαν από το cock-pit του αυτοκινήτου χωρίς να έχουν πάθει το παραμικρό. Ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο της FIA τους μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο οδηγός της VW Motorsport ήταν φανερά απογοητευμένος και δεν μπορούσε να πιστέψει πως μια τέτοια πέτρα έκανε τόσο μεγάλη ζημιά στο Polo R WRC. «Αυτό που συνέβη είναι απογοητευτικό. Είχα τον έλεγχο του αγώνα, κινήθηκα κανονικά, αλλά αν πρέπει να αποφεύγω κάθε πέτρα στις διαδρομές, καλύτερα να πάμε σπίτια μας. Δεν γίνεται να αποφύγεις όλες τις πέτρες που βρίσκονται στον δρόμο» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης