Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2018, η M-Sport ανακοίνωσε ότι το τρίτο Ford Fiesta WRC στον εναρκτήριο αγώνα του Μόντε Κάρλο θα οδηγήσει ο Bryan Bouffier.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 39χρονος Γάλλος είναι ο εκλεκτός του Malcolm Wilson, με το αφεντικό της M-Sport να στοιχηματίζει στην εμπειρία του και στις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί παραδοσιακά στην άσφαλτο. Ο Bouffier, εκτός από το Ράλι του Μόντε Κάρλο θα τρέξει και σε αυτό της Κορσικής τον Απρίλιο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, ο Γάλλος έχει κερδίσει οκτώ φορές στην καριέρα του το Ράλι Μόντε Κάρλο και άλλες επτά το Ράλι Κορσικής, όταν προσμετρούσαν στο IRC. Ο Bouffier ήταν ενθουσιασμένος, καθώς όπως ανέφερε δεν περίμενε να οδηγήσει αυτοκίνητο προδιαγραφών WRC ούτε σε δοκιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Fiesta WRC του 39χρονου θα φέρει τα χρώματα του μεγάλου χορηγού Yacco, με τον J. Degout να είναι ο συνοδηγός του. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας για το τρίτο πλήρωμα στους υπόλοιπους 11 αγώνες του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως, τα δύο πρώτα Ford Fiesta WRC θα οδηγήσουν σε όλους τους αγώνες οι Sébastien Ogier και Elfyn Evans, με συνοδηγούς τους Julien Ingrassia και Daniel Barritt.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης