Ο Sebastien Ogier αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Malcolm Wilson, έπειτα από την αποχώρηση της VW από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεταγραφή αυτή καθιστά τη M-Sport φαβορί για τον τίτλο, καθώς ο Γάλλος θεωρείται αυτήν τη στιγμή ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός του WRC. O Ogier απέρριψε τις προτάσεις των εργοστασιακών Citroen C3 και Toyota Yaris, θεωρώντας πως το Ford Fiesta WRC είναι το πιο ανταγωνιστικό rally car.

Στόχος του Ogier είναι φυσικά η κατάκτηση του πέμπτου παγκόσμιου τίτλου στην καριέρα του. Δίπλα του θα έχει τον πιστό φίλο και συνεργάτη Julien Ingrassia. Οι δύο τους μαζί με τoυς μηχανικούς ξεκινούν άμεσα δουλειά, καθώς ο χρόνος που απομένει για την έναρξη της νέας σεζόν είναι ελάχιστος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Έχουμε νέα rally car, πολλές αλλαγές και νέα ομάδα. Το Ράλι Μόντε Κάρλο είναι πολύ κοντά και δεν έχουμε χρόνο μπροστά μας. Εμείς όμως θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι. Ο Malcolm Wilson και η M-Sport διψάνε για επιτυχίες. Το αυτοκίνητο έχει μεγάλες δυνατότητες και εγώ θέλω να φέρω τη Ford στο ψηλότερο σκαλί» δήλωσε ο Ogier.

Από τη μεριά του, ο ιδιοκτήτης και επικεφαλής της ομάδας είπε: «Ξεκινά μια συναρπαστική εποχή για τη Ford και το WRC. Έχουμε τον Νο1 οδηγό και ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο. Αυτό μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε για το καλύτερο. Είναι φανταστικό για εμένα να υποδέχομαι στους Seb και Julien».

Δεύτερος οδηγός της M-Sport θα είναι ο Εσθονός Ott Tanak.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης