Να μια ωραία ιδέα για να ζήσεις από κοντά τους ρυθμούς ενός αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.
Όλοι όσοι αγαπούν τα ράλλυ μπορούν να αξιοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα που τους δίνεται από τη διοργάνωση του EKO Ράλλυ Ακρόπολις  . 

Ο αγώνας που μετράει στο Π.Π.Ρ (WRC) χρειάζεται εκτός από τους έμπειρους διοργανωτές και κάποιους εθελοντές για να κάνει ακόμη καλύτερη την μεγάλης εμβέλειας διοργάνωση. Έχει την ανάγκη στελέχωσης εκατοντάδων θέσεων, τόσο κατά μήκος της αγωνιστικής διαδρομής του όσο και σε επιμέρους τομείς, δράσεις και παράλληλες με τον αγώνα δραστηριότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διοργανωτές καλούν κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ζήσει από κοντά την εμπειρία του αγώνα να δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του. Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις δίνει τη δυνατότητα σε φίλους του αγώνα -και όχι μόνο- να ζήσουν αυτήν τη μοναδική εμπειρία από κοντά, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην άρτια διεξαγωγή κάθε σχετικής δράσης, από τη θέση του ενεργού μέλους.

Οι εθελοντές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις καλούνται να προσφέρουν τις ικανότητες, τις γνώσεις τους και πάνω απ’ όλα τη διάθεσή τους στον αγώνα, και ειδικότερα σε τομείς όπως είναι η εξυπηρέτηση θεατών και χορηγών, το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης μέσω δράσεων για την Οδική Ασφάλεια και άλλες δραστηριότητες που διοργανώνονται στο πλαίσιο του αγώνα.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε σ αυτήν την ομάδα και θέλετε να ζήσετε από κοντά κάθε πτυχή του ιστορικού αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ που διοργανώνεται από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου, με δράσεις στην Αθήνα, την Κορινθία και τη Στερεά Ελλάδα, δηλώστε συμμετοχή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του αγώνα, πατήστε εδώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης