Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, με τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να επιστρέφει εκεί που έγραψε ιστορία. Το 2018, θα δούμε εκ νέου τον μεγάλο Sebastien Loeb στο μπάκετ κάθισμα του Citroen C3 WRC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 43χρονος Αλσατός υπέγραψε συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα και θα τρέξει σε τρεις αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι του 2018. Πιο συγκεκριμένα, θα αγωνιστεί σε Γαλλία, Μεξικό και Ισπανία, έχοντας ως συνοδηγό τον πιστό φίλο του και συνεργάτη, Daniel Elena.

Στα τρία αυτά Ράλι θα αντικαταστήσει τον Craig Breen, με τον Kris Meeke να τρέχει και στους 13 αγώνες της σεζόν. Ο Loeb θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ωστόσο, είναι βέβαιο πως κανείς αντίπαλος δεν θα είναι ήσυχος σε Γαλλία, Μεξικό και Ισπανία. Ακόμη και τώρα, με τα χρόνια να έχουν περάσει, ο σπουδαίος Seb είναι ικανός να διεκδικήσει τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις δοκιμές. Η αίσθηση στο WRC είναι συναρπαστική και είμαι ενθουσιασμένος που θα οδηγήσω ένα νέας γενιάς rallycar με την ομάδα που σημειώσαμε τόσες επιτυχίες. Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες. Θέλω να απολαύσω τη συμμετοχή μου», δήλωσε ο Γάλλος οδηγός.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης