Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το zougla.gr αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες τα όσα συμβαίνουν στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου και αφορούν το ράλι Ακρόπολις. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού κάλυψε με δικά της χρήματα επιταγή ιδιωτικής εταιρείας η οποία χρωστούσε στην εταιρεία eurosport events από παράβολο του ράλι Ακρόπολις. Την ίδια ώρα η ομοσπονδία είχε ζητήσει χρηματοδότηση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για να καλύψει το… κενό αντί να τα επενδύσει στο σπορ.

O Υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής έδωσε εντολή να ελεγχεί ο φάκελος 'χρηματοδότηση ράλι Ακρόπολις 2014

Πλήρη διαφάνεια…
Όπως ήταν αναμενόμενο το δημοσίευμα του zougla.gr δημιούργησε έντονο προβληματισμό ακόμα και στον ίδιο τον υφυπουργό κ. Κοντονή, ο οποίος ζήτησε να «παγώσει» το θέμα της εκταμίευσης χρημάτων προς την ομοσπονδία προκειμένου να ελεγχθεί και πάλι η συγκεκριμένη υπόθεση. Όπως το έχουμε γράψει, τόσο ο ίδιος ο κ. Κοντονής όσο και ο προκάτοχός του κ. Ανδριανός επιθυμούν πλήρη διαφάνεια ενώ δεν είναι αντίθετοι στο να στηρίξουν τόσο σημαντικά αθλητικά γεγονότα όπως είναι το ράλι Ακρόπολις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, πολλά είναι τα ερωτηματικά που υπάρχουν για την στάση της ομοσπονδίας, η οποία συνεχίζει να κρύβεται και να μην απαντά για όσα την κατηγορούν (με στοιχεία) και για τα οποία έχει βουίξει και συζητά όλος ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον….

Διαβάστε επίσης: Βusiness με “κρατικά” χρήματα πίσω από την πλάτη του Κοντονή;

Ο promoter του ράλι Ακρόπολις 2014 άφησε πίσω του πολλά χρέη, μέρος των οποίων φαίνεται πως κάλυψε η ομοσπονδία!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης