Η ανάπτυξη της Hyundai σε παγκόσμιο επίπεδο είναι εμφανής και μόνο τυχαία δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει Παγκόσμια Πρωταθλήτρια WRC για το 2020 είναι η Hyundai…την άνοδο της κορεατική φίρμας σε πολλά επίπεδα.

Από τα επιβατικά μέχρι τα… αγωνιστικά οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν υπάρχει  καλύτερο παράδειγμα από τη φετινή σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (WRC) στο οποίο η Hyundai αποδείχτηκε κυρίαρχος του παιχνιδιού, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το Hyundai i20 άντεξε σε κάθε είδους οδόστρωμα...

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από λευκό χαρτί

Η κατάκτηση του τίτλου στους κατασκευαστές από την Hyundai Motorsport ήταν αποτέλεσμα μιας σκληρής Από το μηδένα και σε έξι χρόνια η Hyundai κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητήκαι αφοσιωμένης ομαδικής προσπάθειας από την ίδρυση της εταιρίας στα τέλη του 2012. Ξεκίνησε από λευκό χαρτί και πολύ σύντομα δημιούργησε μία εικόνα που αρμόζει στο WRC και σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Με όπλο το i20, η Hyundai όχι απλά μετρούσε τερματισμούς αλλά νίκες ενώ στο τέλος ήρθε και ο τίτλος που έδειξε πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Για τη φετινή σεζόν η ομάδα της Hyundai Motorsport κατέκτησε τέσσερις νίκες και συγκεκριμένα στα ράλι Κορσικής, Αργεντινής, Σαρδηνίας και Ισπανίας ενώ ανέβηκε και 13 φορές στο βάθρο.

Η Hyundai ανέβηκε συνολικά 13 φορές στο βάθρο τη φετινή σεζόν...

 

Στόχος ο τίτλος και το 2020

Προς το παρόν η Hyundai Motorsport θα αξιοποιήσει τo αγωνιστικό κενό για να προετοιμαστεί για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι του 2020 όπου θα εμφανιστεί με νέα πληρώματα, έχοντας ως στόχο έναν ακόμη παγκόσμιο τίτλο.

Τεχνογνωσία των αγώνων που περνά στα καθημερινά μας αυτοκίνητα...

 

Σκληρή δουλειά και αφοσίωση…

Για να φτάσει η Hyundai μέχρι την κορυφή υπήρχε σκληρή δουλειά, αφοσίωση, συνεργασίες, μεγάλες μάχες, Την τεχνογνωσία που αποκτά η Hyundai από το WRC την μεταφέρει στα καθημερινά αυτοκίνηταεκπληκτικές εμφανίσεις. Έχοντας όλα τα παραπάνω στο μυαλό του οι διοργανωτές του WRC ετοίμασαν ένα απολαυστικό video με τίτλο «Ο δρόμος προς τη δόξα».

Στα πλάνα, εκτός από τους οδηγούς της κορεατικής ομάδας, πρωταγωνιστεί και ο Andrea Adamo.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport διαχειρίστηκε άψογα όλο το δυναμικό της ομάδας, ενέπνευσε τα μέλη και κατέστρωσε το τέλειο πλάνο στρατηγικής, όπως αποδείχθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

H Hyundai έπιασε κορυφή!

 

Τελική Βαθμολογία WRC 2020 (Κατασκευαστές)
1. Hyundai Shell Mobis World Rally Team 380
2. Toyota Gazoo Racing World Rally Team 362
3. Citroën Total World Rally Team 284
4. M-Sport Ford World Rally Team 218

 

Δείτε το απoλαυστικό video των διοργανωτών του WRC για την Hyundai…

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης