Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η εφετινή σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, καθώς ένας θεατής έχασε τη ζωή του στην πρώτη ειδική διαδρομή του Ράλι Μόντε Κάρλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα συνέβησαν στην πρώτη νυχτερινή ε.δ. Ο Hayden Paddon όδευε προς τον τερματισμό, όταν έχασε τον έλεγχο του Hyundai i20 WRC σε μια στροφή, χτύπησε με δύναμη στον βράχο και ανατράπηκε. Ακριβώς από πάνω στεκόταν ένας θεατής, ο οποίος, όπως φαίνεται και στο video, έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα, δίπλα στο αυτοκίνητο. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διακομίσθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Οι διοργανωτές ακύρωσαν την ειδική, με τις αρμόδιες Αρχές να διεξαγάγουν έρευνα για το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για έναν 50χρονο Ισπανό, ο οποίος προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες σε μία ζώνη, μη προσβάσιμη για το κοινό. Ο Paddon και ο συνοδηγός του, John Kennard, είναι καλά στην υγεία τους. Η Hyundai αποφάσισε να τους αποσύρει από τον αγώνα ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του άτυχου θεατή.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης