Τα νέα που μας έρχονται από την Ιαπωνία όσον αφορά την πανδημία Covid-19 δεν είναι ευχάριστα με Ο μοναδικός Ιάπωνας οδηγός του WRC είναι ο Takamoto Katsuta με Toyota Yaris GR WRC.αποτέλεσμα να επηρεάζονται πολλά γεγονότα. Ένα από αυτά είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), το οποίο αυτή την εβδομάδα επισκέπτεται τη χώρα μας για το Ράλι Ακρόπολις.

Οι διοργανωτές του Ράλι Ιαπωνίας ανακοίνωσαν πως δυστυχώς ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος λόγω της πανδημίας. Η αυξανόμενη πίεση στα κρούσματα σε συνδυασμό με τη φύση του αγώνα δεν επιτρέπει να ταξιδέψουν οι ομάδες και τα πληρώματα στη χώρα της Άπω Ανατολής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Takamoto Katsuta δεν θα μπορέσει φέτος να δείξει την ταχύτητά του μπροστά στους συμπατριώτες του.

Έχουν περάσει 11 χρόνια από την τελευταία επίσκεψη του WRC στην Ιαπωνία

Το Ράλι Ιαπωνίας είχε προγραμματιστεί για το τριήμερο 11-14 Νοεμβρίου. Η τελευταία φορά που είχε Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί αν υπάρξει αγώνας αντικατάστασης του Ράλι Ιαπωνίας.πραγματοποιηθεί αγώνας στην Ιαπωνία ήταν το 2010 και η επιστροφή του στο καλεντάρι ήταν ένα από τα σημαντικότερα νέα μαζί φυσικά με την επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει: «Αναλογιζόμενοι τα χαρακτηριστικά του WRC που πραγματοποιείται σε δημόσιους δρόμους με τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας και το γεγονός ότι έχουμε καθημερινή αύξηση της πανδημίας Covid-19, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αναβάλουμε το Ράλι Ιαπωνίας για το 2021. Θέλουμε να εκφράσουμε την απεριόριστη εκτίμησή μας στην κατανόηση από όλους όσους ανυπομονούσαν για την πραγματοποίηση του πρώτου αγώνα στην Ιαπωνία έπειτα από 11 χρόνια».

Από τον τερματισμό του Ράλι Ιαπωνίας το 2004!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Toyota ξεκίνησε δοκιμές με το Yaris GR Hybrid WRC

Λεπτό προς λεπτό για 8 ημέρες όλες οι εξελίξεις του Ράλι Ακρόπολις στην Cosmote TV

Στέφανος Θεοχαρόπουλος-Γιώργος Κότσαλης το ακούραστο δίδυμο στο EKO Rally Acropolis WRC

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης