Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, καθώς η Red Bull ανακοίνωσε ότι θα μεταδίδει ζωντανά τους αγώνες από το 2017.

Πιο συγκεκριμένα, ο αυστριακός κολοσσός θα έχει live εικόνα από τις ειδικές του Σαββάτου και τρία απογευματινά προγράμματα από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή. Παράλληλα, θα προβάλλονται διάφορα θέματα, ειδήσεις, συνεντεύξεις και παραλειπόμενα από κάθε αγώνα του WRC.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή θα βλέπουμε στιγμιότυπα διάρκειας 20 – 30 λεπτών, με ώρα μετάδοσης 22.00 το βράδυ (ώρα κεντρικής Ευρώπης), καλύπτοντας όλο το πρώτο σκέλος κάθε αγώνα, καθώς και τα τελευταία νέα από το service park.

Το Σάββατο θα υπάρχουν δύο εκπομπές, ξεκινώντας με μια 75λεπτη το μεσημέρι που θα δείχνει μια ειδική διαδρομή ζωντανά. Το βράδυ, στις 22.00 (ώρα κεντρικής Ευρώπης), θα προβάλλονται τα highlights της ημέρας, ενώ την Κυριακή το βράδυ θα υπάρχει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση διάρκειας 30-40 λεπτών.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κάλυψη θα είναι διαθέσιμη χωρίς επιβάρυνση στο www.redbull.tv, μέσω κινητού, φορητού υπολογιστή, smart τηλεόρασης ή από την εφαρμογή της Red Bull για iPhone και Android. Τέλος, όλοι οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι on-demand στο Red Bull TV μετά το τέλος τους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης