Ο μήνας που διανύουμε είναι μήνας WRC καθώς ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για το 2021 είναι προ των Ζεσταίνονται οι μηχανές για το WRC του 2021πυλών (21-24 Ιανουαρίου). Στο Μόντε Κάρλο λοιπόν βρίσκονται οι περισσότερες ομάδες για δοκιμές πριν την έναρξη της χρονιάς προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο καλά προετοιμασμένοι για την έναρξη της σεζόν.

Η ομάδα της Hyundai βρέθηκε στα βουνά του Μόντε Κάρλο για δοκιμές με τους εργοστασιακούς της οδηγούς, τον Ott Tanak και τον Thierry Neuville προκειμένου να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από τις διαδρομές, τις συνθήκες και φυσικά το νέο αγωνιστικό τους αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τίτλος είναι μονόδρομος και φέτος για την Hyundai στο WRC αν και η Toyota και ο Ogier θα έχουν αντιρρήσεις

Παγωμένοι δρόμοι στα βουνά του Μόντε Κάρλο

Οι συνθήκες ήταν τέλειες για Ράλι Μόντε Κάρλο καθώς οι χιονισμένες συνθήκες έχουν κάνει τους δρόμους Λέτε να δούμε και Ακρόπολις το 2021;γλιστερούς, ιδανικούς δηλαδή για το δύσκολο Ράλι στο Μονακό. Στο βίντεο που ακολουθεί θα απολαύσετε τον τρομερό έλεγχο που έχουν αυτοί οι κορυφαίοι οδηγοί των οποίων οι οδηγικές ικανότητες είναι απίστευτες. Φυσικά βοηθούν και τα εξωπραγματικά αυτοκίνητα που έχουν στα χέρια τους και ένα από αυτά είναι αδιαμφισβήτητα το Hyundai i20 WRC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολαύστε τους Tanak και Neuville να ελέγχουν με μαεστρία τα i20 στους παγωμένους δρόμους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το Hyundai i20 N με τους 204 ίππους;

Ράλι Ακρόπολις: Φως (;) στο τούνελ

Οδηγός του WRC έφτιαξε το πρώτο αγωνιστικό Hyundai Kona EV

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης