Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Οι δοκιμές εξέλιξης του Hyundai i20 WRC πραγματοποιήθηκαν με τον Nicolas Gilsoul στο δεξί μπάκετ κάθισμα. Ο πιστός του συνεργάτης επί 10 χρόνια είχε μεταβεί στο Μόντε Κάρλο για την έναρξη της φετινής σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο 24ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα όμως, ο Thierry Neuville αιφνιδίασε τους πάντες, ανακοινώνοντας ότι ο Gilsoul δεν θα είναι πια συνοδηγός του. Τη θέση του στο Ράλι του Μόντε Κάρλο πήρε ο Martijn Wydaeghe.

Ο Βέλγος οδηγός, αφού ευχαρίστησε τον συμπατριώτη του για όλα αυτά τα χρόνια, είπε ότι υπήρξαν κάποιες διαφωνίες μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να διακόψουν τη συνεργασία τους.

«Δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα για τη νέα σεζόν. Έτσι πήραμε την απόφαση να σταματήσουμε. Θέλω να τον ευχαριστήσω για όσα έκανε 10 χρόνια τώρα και να πω ότι μαζί ζήσαμε υπέροχες στιγμές. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον αγώνα. Δουλεύουμε σκληρά με τον Martijn προκειμένου να είμαστε έτοιμοι, αν και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για κανέναν από τους δυο μας» είπε ο Neuville.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης