Σε νοσοκομείο της Ανκόνα νοσηλεύεται ο Valentino Rossi, έπειτα από τον τραυματισμό που είχε χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο της προπόνησης με enduro μοτοσικλέτα, στο ράντσο του στην Ταβουλία.

Ο Ιταλός σούπερ σταρ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλετών, εγχειρίστηκε στο δεξί πόδι, καθώς είχε υποστεί κατάγματα σε κνήμη και περόνη. Η ομάδα του, Movistar Yamaha, ανακοίνωσε ότι ο Rossi μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και η επέμβαση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα μεταξύ 02:00 και 03:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπεύθυνος γιατρός ήταν ο Dr. Raffaelle Pascarella, Διευθυντής του Ορθοπεδικού και Τραυματολογικού Τμήματος του νοσοκομείου. Δεν υπήρξε καμία επιπλοκή και ο 38χρονος αναβάτης θα ακολουθήσει άμεσα θεραπεία αποκατάστασης.

Λίγο αργότερα, ο VR46 ανέφερε ότι είναι νιώθει καλύτερα και θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στη Yamaha του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η επέμβαση πήγε πολύ καλά. Σηκώθηκα σήμερα το πρωί και νιώθω ήδη καλύτερα. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό του Ospedali Riuniti και ειδικά τον γιατρό Pascarella που με εγχείρισε. Λυπάμαι πολύ για το ατύχημα. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να επιστρέψω όσο πιο σύντομα στη μοτοσικλέτα μου. Θα βάλω τα δυνατά μου για να το καταφέρω».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης