Παρότι ζήτησε δημόσια συγνώμη και χαρακτήρισε την κίνησή του ελεεινή, καμία ομάδα δεν θέλει να τον έχει στο ρόστερ της. Η Marinelli Snipers τον έδιωξε άμεσα, κάνοντας λόγο για αθλητή – ντροπή, ενώ και η Forward Racing, η οποία από το 2019 θα συνεργάζεται με την MV Agusta στο πρωτάθλημα της Moto2, ανακοίνωσε ότι ακυρώνει το συμβόλαιο μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Romano Fenati βρέθηκε στο στόχαστρο όλου του αθλητικού κόσμου, μετά την εγκληματική ενέργεια που έκανε στο GP του Misano, τραβώντας τη μανέτα του φρένου από τη μοτοσυκλέτα του συμπατριώτη του, Stefano Manzi, μέσα στον αγώνα!  

Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς ο Ιταλός αναβάτης έχει υποπέσει σε πολύ σοβαρά παραπτώματα, κλωτσώντας ακόμη και συναθλητή του.

Εφέτος λοιπόν, δεν πρόκειται να ανέβει πάνω σε σέλα μοτοσυκλέτας, ενώ όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα βρει ομάδα για το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο team manager της Marinelli Snipers, Stefano Bedon, ανακοίνωσε την άμεση απόλυσή του για την αντιαθλητική, επικίνδυνη και επιζήμια συμπεριφορά του, ζητώντας χίλιες φορές συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο.

Λίγο αργότερα, ήρθε η σειρά των MV Agusta και Forward Racing Team, με τους οποίους ο Fenati είχε υπογράψει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, να κάνουν γνωστό πως η συνεργασία έληξε πριν καν ξεκινήσει. 

«Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό δεν είναι αθλητισμός. Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών με έναν αναβάτη σαν αυτόν», τόνισε ο πρόεδρος της MV Agusta, Giovanni Castiglioni.

Διαβάστε επίσης: Ασυγχώρητο – Του τράβηξε το φρένο εν ώρα αγώνα!


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης