Στο Grand Prix του San Marino, ο Γάλλος αναβάτης της Monster Yamaha Tech 3 πρόσφερε το highlights της σεζόν, μέχρι στιγμής, σπρώχνοντας τη μοτοσικλέτα του μέχρι τη γραμμή του τερματισμού.

O Johann Jarco μπήκε στον τελευταίο γύρο του Misano ως έβδομος, ωστόσο, στην 11η στροφή αντιμώπισε πρόβλημα με τη M1 και πιο συγκεκριμένα με τα καύσιμα. Το ντεπόζιτο άρχισε να στερεύει από βενζίνη και έτσι αναγκάστηκε να μειώσει ταχύτητα για φθάσει ως το τέλος. Στην 14η στροφή τα πράγματα χειροτέρεψαν και στις δύο τελευταίες αριστερές στροφές διαπίστωσε ότι η μοτοσικλέτα δεν έχει καθόλου δύναμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ευθεία του έσβησε και έτσι  αναγκάστηκε να κατέβει κάτω και να τη σπρώξει ως το τέρμα. Η απόσταση ήταν πολύ μεγάλη και ο Γάλλος έδωσε όση ενέργεια του έχει απομείνει. Τελικά, κατάφερε να τερματίσει 15ος και να πάρει έναν βαθμό, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα όλων.

«Δεν έπρεπε να μείνω από καύσιμα και να αναγκαστώ να σπρώξω. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά τουλάχιστον έχω έναν βαθμό. Υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή από το να τερματίζουμε δίχως καύσιμα. Αρχικά, έβριζα αλλά μετά σκέφτηκα ότι είναι καλό για τους θεατές και πρόσφερα ένα θέαμα που δεν θα ξεχάσει κανείς», ήταν ορισμένα από τα λόγια του Zarco.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης