Επικίνδυνους χαρακτήρισε τους αγώνες σε βρόχινες συνθήκες και τις καταστάσεις flag to flag ο Ισπανός αναβάτης της Ducati, με αφορμή όσα συνέβησαν στο περασμένο GP της Τσεχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Jorge Lorenzo θεωρεί ότι στο MotoGP δεν υπάρχει η κουλτούρα της Formula 1 όσον αφορά στην ασφάλεια και τον τρόπο αντιμετώπισης διάφορων καταστάσεων. Επίσης, ισχυρίστηκε πως οι μηχανικοί δεν είναι τόσο καλά προετοιμασμένοι στα pits, κάτι το οποίο αποδείχθηκε στο Brno με το ατύχημα των Espargaro-Iannone.

«Δυστυχώς δεν είμαστε F1, ούτε έχουμε την κουλτούρα αλλαγής ελαστικών. Οι μηχανικοί εκεί είναι καλύτερα προετοιμασμένοι. Στο MotoGP όλοι δείχνουν να βιάζονται και μπερδεύονται. Θεωρώ αυτό που συμβαίνει επικίνδυνο και είμαι εναντίον του flag to flag. Δείτε τι συνέβη με τους Espargaro-Iannone. Από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος. Έχω προτείνει κάποια πράγματα, αλλά στο τέλος η Dorna είναι αυτή που αποφασίζει και εμείς εκείνοι που αγωνίζονται. Στόχος της Dorna είναι το θέαμα, αλλά αυτό εγκυμονεί κινδύνους» ήταν ορισμένα από τα λόγια του Lorenzo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης