Τα περσινά γεγονότα και η έντονη κόντρα που είχε το αγαπημένο παιδί της Ιταλίας, Valentino Rossi, με τους Ισπανούς αναβάτες, είναι βαθιά χαραγμένα στη μνήμη των φιλάθλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Mugello αναμένεται να κατακλυστεί από τους φανατικούς οπαδούς του «Doctor», οι οποίοι δεν έχουν ξεχάσει με ποιο τρόπο χάθηκε το πρωτάθλημα του 2015. Οι φίλοι του MotoGP ανυπομονούν για τον αγώνα της Κυριακής (22 Μαΐου), με τους θερμόαιμους Ιταλούς να ετοιμάζουν «καυτή» ατμόσφαιρα.

Οι Jorge Lorenzo και Marc Marquez χαρακτηρίζονται persone non grate, με τις αποδοκιμασίες προς τα πρόσωπά τους να είναι έκδηλες από την πρώτη στιγμή. Οι διοργανωτές δεν αποκλείουν ακόμα και επίθεση προς τους δύο Ισπανούς αναβάτες και έτσι αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα. Σε κάθε βήμα τους όλο το 24ωρο και μέχρι να φύγουν από την Ιταλία θα τους ακολουθεί ένας σωματοφύλακας. Μάλιστα, θα φυλάσσονται ακόμα και τα motorhomes, με τους άνδρες ασφαλείας να έχουν λάβει εντολή να ενεργήσουν ανάλογα αν το απαιτήσουν οι περιστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Marquez θεωρεί ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και έτσι αρνήθηκε την προσφορά των διοργανωτών. Από την πλευρά του ο Lorenzo δέχθηκε τον σωματοφύλακα και ελπίζει να μην χρειαστεί να επέμβει. «Στα paddock δεν χρειάζεται αλλά έξω από εκεί δεν ξέρουμε. Οπότε ας είναι εκεί και αν τον χρειαστούμε καλώς. Αν όχι, ακόμα καλύτερα», είπε ο πρωταθλητής του 2015.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης