Θέμα ημερών είναι να ανακοινωθεί η συνεργασία μεταξύ του Jorge Lorenzo και της Ducati, με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει ήδη τα χέρια και να ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου.

Τα διεθνή Μέσα κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία, με τον Ισπανό αναβάτη να δελεάζεται από τα χρήματα και το πλάνο που του παρουσίασε η ιταλική ομάδα. Σύμφωνα με τις φήμες, ο Lorenzo θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, με τις απολαβές του να ανέρχονται σε 12 εκατ. ευρώ ετησίως. Όπως φαίνεται, ο 28χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής έχει τελικά τα αρχ@*# για να αλλάξει μοτοσικλέτα, διαψεύδοντας τον Rossi, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική δήλωση πρόσφατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέμα είναι ποιος εκ των Andrea Dovizioso και Andrea Iannone θα επιλεγεί ως team-mate του Jorge το 2017. Φαβορί είναι ο δεύτερος, αν και δεν αποκλείεται η έκπληξη. Όσον αφορά στη Yamaha, έχει επιλεγεί ήδη ο αντικαταστάτης του και έχουν κινηθεί οι διαδικασίες απόκτησής του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Maverick Vinales, ο οποίος έχει εκπλήξει τους πάντες με την απόδοσή του εφέτος στη Suzuki και έχει εξαιρετική σχέση με τον Valentino Rossi.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης