Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η βαυαρική μάρκα προσέφερε στον αναβάτη που έλαβε τις καλύτερες θέσεις στις κατατακτήριες δοκιμές του πρωταθλήματος MotoGP, ένα αυτοκίνητο με την υπογραφή του τμήματος M Division.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Marc Marquez για τρίτη συνεχή χρονιά ήταν ο καλύτερος qualifier της σεζόν, κερδίζοντας το BMW M Awards. Το έπαθλο του ήταν μια ανανεωμένη M6 Convertible, σε χρώμα Frozen Blue Metallic, με ζάντες 20 ιντσών, δερμάτινες επενδύσεις Opal White, διακοσμητικά Piano Black και πακέτο BMW Individual. Θυμίζουμε πως, το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον V8 4.4 twin-turbo κινητήρα απόδοσης 560 ίππων.  

Η BMW είναι ο επίσημος χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας και δίνει ως δώρο ένα αυτοκίνητο από το 2003. Μέχρι στιγμής, τα περισσότερα BMW M έχουν πάρει οι Valentino Rossi, Casey Stoner και Marc Marquez, όλοι από τρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιστορία, το βραβείο παίρνει αυτός που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους στις κατατακτήριες, με την pole να δίνει 25 βαθμούς, την δεύτερη θέση 20 και την τρίτη 15.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης