Την περασμένη εβδομάδα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας (FIM) απέστειλε ανοικτή επιστολή προς τους οδηγούς, τις ομάδες και όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο του MotoGP, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση μετά το επεισόδιο Rossi – Marquez.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας στη Βαλένθια, την ερχόμενη Κυριακή 7 Νοεμβρίου, δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε φινάλε-κόλαση, ειδικά αν ο νεαρός άσος της Honda, μπλεχτεί ανάμεσα στους δύο αναβάτες της Yamaha. Όλοι περιμένουν μια σπουδαία μάχη μεταξύ Valentino Rossi και Jorge Lorenzo, με τον πρώτο εκτός από την ποινή να έχει να διαχειριστεί και τον προσωπικό «πόλεμο» με τον Marquez.

Η FIM προσπαθεί με κάθε τρόπο να ηρεμήσει τα πνεύματα, καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση το σημαντικότερο GP της χρονιάς, το οποίο θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, να εξελιχθεί σε φιάσκο. Όπως ανακοινώθηκε, αύριο Πέμπτη, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Vito Ippolito και ο CEO της Dorna, Carmelo Ezpeleta, θα καλέσουν σε συνάντηση τις ομάδες και τους αναβάτες, για να τους κάνουν τις απαραίτητες συστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ακυρώθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, ώστε οι πρωταγωνιστές να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο και οι δημοσιογράφοι να μη ρίξουν «λάδι στη φωτιά».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης