Ποιος θα πάρει την M6 Cabrio;

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Μαΐου 2015, 17:29
Ποιος θα πάρει την M6 Cabrio;

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η BMW θα προσφέρει στον αναβάτη που θα λάβει τις καλύτερες θέσεις στις κατατακτήριες δοκιμές του MotoGP, ένα μοντέλο με την υπογραφή του τμήματος M Division.

Η βαυαρική εταιρεία είναι ο επίσημος χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας και δίνει ως δώρο ένα αυτοκίνητο από το 2003. Μέχρι στιγμής, τα περισσότερα BMW M από τους εν ενεργεία αναβάτες, έχει πάρει ο Valentino Rossi (3), με τους Marc Marquez και Jorge Lorenzo να έχουν από δύο.

Πέρυσι, ο Marquez παρέλαβε από την BMW μια M4, ενώ το φετινό δώρο είναι μια M6 Convertible. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε μπλε μεταλλικό χρώμα, φέρει ζάντες 20 ιντσών, δερμάτινες επενδύσεις «Opal White Merino» και εξατομικευμένα ξύλινα διακοσμητικά.

Οι αναβάτες έχουν μεγάλο κίνητρο για την κατάκτηση της pole position, καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικό πολυτελές cabrio υψηλών επιδόσεων. Νικητής αναδεικνύεται αυτός που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους στις κατατακτήριες, με την pole να δίνει 25 βαθμούς, την δεύτερη θέση 20 και την τρίτη 15.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Μαΐου 2015, 17:29