Οι μεγάλες ομάδες του MotoGP ολοκληρώνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις διαπραγματεύσεις με τους αναβάτες, προκειμένου όλοι να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Repsol Honda ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια με τον Dani Pedrosa και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας και με τον Marc Marquez. Ο Pedrosa βρίσκεται στην ιαπωνική ομάδα από το 2001, έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες. H HRC αποτελεί το δεύτερο σπίτι του, με τον ίδιο να είναι τρισευτυχισμένος με την ανανέωση.

«Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα 15 χρόνια και νιώθω υπέροχα που θα παραμείνω εδώ. Συμφωνήσαμε αμέσως και τώρα μπορώ να συγκεντρωθώ στον επόμενο αγώνα. Θα δώσω το 100% στο Mugello» δήλωσε ο 31χρονος Ισπανός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Dani έχει σημειώσει 51 νίκες με τη Honda, κατακτώντας τρεις παγκόσμιους τίτλους στα 125 κ.εκ. και στα 250 κ.εκ. Στη μεγάλη κατηγορία αγωνίζεται από το 2006, έχοντας τρεις δεύτερες θέσεις στη γενική βαθμολογία (2007, 2010, 2012) και ισάριθμες τρίτες (2008, 2009, 2013).

Επίσης, θέμα ωρών είναι να ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του Andrea Dovizioso με την Ducati. Η ιταλική εταιρεία αποφάσισε ότι ο 30χρονος Ιταλός είναι ο κατάλληλος αναβάτης για να πλαισιώσει τον Jorge Lorenzo από την επόμενη σεζόν. Ο Iannone έχει ήδη ενημερωθεί και συζητά με τη Suzuki, ώστε να αντικαταστήσει τον Maverick Vinales, ο οποίος έχει ήδη κλείσει στη Yamaha.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης