Μια «θάλασσα» από μηνύματα έχει κατακλύσει τα social media έπειτα από την είδηση του θανάτου του Nicky Hayden. Ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αθλητές από κάθε σπορ, ομάδες, κατασκευαστές, ηθοποιοί και όποιος άλλος μπορείτε να φανταστείτε, όλοι εξέφρασαν τη λύπη και την οδύνη τους για το γεγονός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Kentucky Kid» δεν είναι πια μαζί μας έπειτα από το τραγικό τροχαίο στην Ιταλία. Η οικογένεια, οι φίλοι και οι αναβάτες του MotoGP είναι συντετριμμένοι. Ο Valentino Rossi, με τον οποίο είχαν μακρά και στενή φιλία, έκανε λόγο για τραγωδία.

Raikkonen, Hamilton, Alonso, Massa, Verstappen και λοιποί αστέρες της Formula 1, απέστειλαν μήνυμα υποστήριξης στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο Mark Webber έγραψε ότι ένας υπέροχος άνθρωπος, γνήσιος και πραγματικός άντρας, έφυγε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ferrari, Red Bull, Mercedes, Force India, αποχαιρέτησαν τον πρωταθλητή. Σοκαρισμένος εμφανίστηκε ο Jenson Button, η Repsol Honda Team και η Ducati είναι βυθισμένες στο πένθος.

Τα μηνύματα είναι τόσα πολλά, που ο αδερφός του Tommy θέλησε να ευχαριστήσει γραπτώς τους πάντες. Ο Nicky είχε μόνο θαυμαστές και φίλους, κάτι το οποίο έχει συγκλονίσει τους δικούς του ανθρώπους. 

R.I.P. Champion

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης