Η επιθυμία του Valentino Rossi έγινε πραγματικότητα, με τον απόλυτο σούπερ σταρ των δύο τροχών να συνεχίζει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών για δύο ακόμη χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Movistar Yamaha ανακοίνωσε ότι o «Doctor» έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο και θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ιαπωνικής ομάδας μέχρι το 2020. Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής διανύει ήδη το 39ο έτος της ηλικίας του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι ανταγωνιστικός μέσα στην πίστα.

Ο ίδιος, αφού ευχαρίστησε την ομάδα, υποστήριξε ότι δεν του λείπει το κίνητρο για να συνεχίσει να τρέχει και να κερδίζει αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τον Μάρτιο του 2016, όταν υπέγραψα με τη Yamaha, αναρωτιόμουν αν αυτό θα ήταν το τελευταίο μου συμβόλαιο. Αυτά τα δύο χρόνια, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι θέλω να συνεχίσω. Το να τρέχω στο MotoGP με τη M1 με κάνει και αισθάνομαι όμορφα».

«Ευχαριστώ όλους μέσα στη Yamaha για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Η πρόκληση δεν είναι εύκολη. Απαιτεί σκληρή δουλειά για να παραμείνω ανταγωνιστικός και μετά τα 40, όμως δεν μου λείπει το κίνητρο», δήλωσε ο Rossi.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης