Άπαντες έμειναν άφωνοι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο του GP της Μαλαισίας (24 – 25 Οκτωβρίου), όταν ο Valentino Rossi εξαπέλυσε επίθεση προς τον Marc Marquez.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιταλός αναβάτης κατηγόρησε τον νεαρό για εσκεμμένη τακτική στον προηγούμενο αγώνα, στην Αυστραλία, δείχνοντας μάλιστα στους δημοσιογράφους το γυρολόγιο που έκανε στο Phillip Island! Όλοι είχαν μείνει με ανοικτό το στόμα, με τον Rossi να υποστηρίζει πως ο Marquez σκέφτεται και λειτουργεί σαν παιδάκι, έχοντας ως μόνο στόχο να τον σαμποτάρει.

«Μου το έλεγαν κάποιοι το 2013, έπειτα από τον αγώνα στη Laguna Seca, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Έχει πρόβλημα μαζί μου σε προσωπικό επίπεδο, αν και δεν το παραδέχεται. Θεωρεί ότι φταίω εγώ που έπεσε στην Αργεντινή και σκέφτεται συνέχεια τις τελευταίες στροφές στο Assen. Λειτουργεί σαν παιδί και λέει αφού δεν κερδίζω εγώ, δεν θα το κάνεις ούτε εσύ. Θέλει να κερδίσει ο Lorenzo και το έδειξε την περασμένη Κυριακή. Προσπάθησε να καθυστερήσει εμένα και τον Iannone, ίσως για να βάλει κι άλλους ανάμεσά μας και στο τέλος τα κατάφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν κερδίσω εγώ το πρωτάθλημα, ξέρει ότι πρέπει να κάνει παρά πολλά για να με φτάσει. Αν κερδίσει ο Jorge θα είναι περίπου στα ίδια. Δεν περίμενα να το δείξει τόσο ανοικτά και να κάνει τέτοια κίνηση σε αγώνα. Λυπάμαι πολύ. Είναι μια τεράστια απογοήτευση», δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένος ο Rossi.

Μάλιστα, όταν του είπε κάποιος δημοσιογράφος ότι είναι το ίνδαλμα του Marquez, ο Valentino απάντησε: «Δεν είμαι βέβαιος γι’ αυτό. Και για να πω την αλήθεια, προτιμώ την αντιπαλότητα που είχαμε με τον Biaggi. Τουλάχιστον τότε ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα».

Ο Marquez θέλησε να ρίξει τους τόνους, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί στη μάχη που δίνουν οι Rossi και Lorenzo για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, παροτρύνοντας τον Ιταλό να αφοσιωθεί στον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να κερδίσει τον team-mate του μέσα στην πίστα. Επίσης, πρόσθεσε πως διατηρεί το σεβασμό που τρέφει απέναντι στον Rossi, καθώς πρόκειται για τον κορυφαίο αναβάτη στην ιστορία του MotoGP.

Η ένταση μεταξύ των κορυφαίων αναβατών έχει κορυφωθεί δύο μόλις αγώνες πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Όσο για τα αποτελέσματα στις σημερινές ελεύθερες δοκιμές, ο Lorenzo σημείωσε τον καλύτερο χρόνο, με τον Dani Pedrosa να τον ακολουθεί και τον Marc Marquez να είναι τρίτος. Πίσω από τους Ισπανούς, ήταν οι δύο Ιταλοί, Andrea Iannone και Valentino Rossi

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

   

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης