Έχοντας περάσει πλέον τις 58 pole positions του Mick Doohan, ο Marquez θα εκκινήσει αύριο πρώτος για 59η φορά στη μεγάλη κατηγορία, σημειώνοντας μάλιστα και ρεκόρ πίστας.

Το σύνηθες συνέβη και αυτό το Σάββατο στην αυστριακή άσφαλτο με το «μυρμήγκι» να κάνει τα δικά του χωρίς να αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης στους ανταγωνιστές του. Δίπλα του θα έχει έναν εξίσου εντυπωσιακό Fabio Quartararo, ο οποίος βρέθηκε ελάχιστα ταχύτερος από τον Andrea Dovizioso στην 3η θέση, σε μια πίστα που «ταιριάζει» στην Ducati.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη 2η σειρά ανοίγει ο Maverick Vinales, ενώ την έκπληξη αποτελούν οι αναβάτες δίπλα του, ο Francesco Bagnaia και ο Takaaki Nakagami με Ducati και Honda, αντίστοιχα. Ο Alex Rins βρέθηκε στην 7η θέση, ελάχιστα ταχύτερος από το Jack Miller που με τη σειρά του άφησε πίσω του χρονικά τον Cal Crutchlow. Πολλή δουλειά θα έχει μπροστά του ο Valentino Rossi από τη 10η θέση, με τη 12άδα του Q2 να ολοκληρώνεται από την –εντός έδρας- ΚΤΜ του Pol Espargaro και την έτερη εργοστασιακή του Ducati του Danilo Petrucci.

Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα πατώντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προγνωστικά»

Το 2018 ήταν η χρονιά του Jorge Lorenzo σε μια από τις σπάνιες καλές στιγμές του με τη Ducati, όταν μετά από μια επική μάχη πήρε τη νίκη από το Marc Marquez αφήνοντας τον 2ο. Στην 3η θέση τότε είχε τερματίσει ο Andrea Dovizioso. To 2017 το βάθρο είχε τους Dovizioso, Marquez και Pedrosa. Για αύριο, δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε εκτός βάθρου το Marquez, ενώ καθαρά για λόγους θεάματος θα θέλαμε να δούμε στο βάθρο και τους Quartararo και Rins, με τον ενθουσιασμό τους να δίνει το παρών ως και το πέσιμο της καρό σημαίας. Αύριο στις 15.00 ώρα Ελλάδος θα μας λυθούν οι απορίες!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης