Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ανακοινώθηκε το προσωρινό αγωνιστικό ημερολόγιο MotoGP για το 2022. Και αναφέρουμε τη λέξη Με δύο καινούριες πίστες δημοσιεύτηκε το αγωνιστικό ημερολόγιο MotoGP για το 2022.προσωρινό αφού η πρόσφατη ιστορία μας έχει αποδείξει ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι να έρθει η στιγμή της εκκίνησης του πρωταθλήματος, ιδιαίτερα με την πανδημία Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αγωνιστικό ημερολόγιο του 2022 περιλαμβάνει 21 αγώνες με την έναρξη να γίνεται στο Κατάρ με τον νυχτερινό αγώνα στην πίστα Losail. Μόλις στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος οι αναβάτες θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά την πίστα Mandalika στην Ινδονησία η οποία είναι ολοκαίνουρια. Στις αρχές Απριλίου μετακομίζουμε στην Αργεντινή και την πίστα Termas de Rio Hondo η οποία δοκιμάστηκε τον περασμένο χειμώνα με μια τρομερή φωτιά που δεν άφησε τίποτα όρθιο στις εγκαταστάσεις της πίστας.

Το αγωνιστικό ημερολόγιο για το MotoGP 2022.

Το MotoGP βρέθηκε στη Φινλανδία τελευταία φορά το 1982!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνέχεια είναι ομαλή με τους γνωστούς αγώνες στην Ευρώπη φτάνοντας στις 10 Ιουλίου που συναντάμε τη Ετοιμάστε βαλίτσες για Φινλανδία καθώς η πίστα KymiRing δείχνει εντυπωσιακή!δεύτερη μεγάλη είσοδο στο MotoGP. Το πρωτάθλημα θα επιστρέψει στη Φινλανδία και την πίστα Kymiring μετά από 40 χρόνια με τον αγώνα να μας οδηγεί στο καλοκαιρινό διάλειμμα. Μετά το Aragon στην Ισπανία οι ομάδες θα ξεκινήσουν το τελευταίο κομμάτι της σεζόν με επισκέψεις στις πίστες της Ασίας που περιλαμβάνει τις Ιαπωνία, Ταϊλάνδη, Αυστραλία και Μαλαισία, πριν επιστρέψουν στη Βαλένθια για τη λήξη της σεζόν στις 6 Νοεμβρίου.

Όσο για τις δοκιμές του χειμώνα, το πρώτο τεστ του 2022 θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου στη Sepang. Θα ακολουθήσει ακόμα ένα διήμερο στις αρχές Φεβρουαρίου στην πίστα της Μαλαισίας, ενώ στις 11 Φεβρουαρίου οι αναβάτες και οι ομάδες θα επισκεφτούν την πίστα της Ινδονησίας για ένα τριήμερο τεστ.

Το βίντεο της παρουσίασης του προγράμματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρή τιμωρία σε αναβάτη Moto3 για πρόκληση ατυχήματος

MotoGP Αμερικής: Ισοπεδωτικός ο Marc Mrquez κέρδισε άνετα στο Austin

Τέσσερις ομάδες ετοιμάζει ο Valentino Rossi για το 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης