Βόμβα μεγατόνων έριξε ο Dani Pedrosa αμέσως μετά το Grand Prix του Κατάρ, καθώς ανακοίνωσε πως αποχωρεί προσωρινά από την ενεργό δράση, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο δεξί του χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός αναβάτης, από την περασμένη χρονιά παραπονιέται για έντονους πόνους στο δεξί χέρι και μάλιστα υπεβλήθη σε επέμβαση, η οποία δυστυχώς δεν είχε αποτέλεσμα. Όλο αυτό το διάστημα επισκέφθηκε αρκετούς γιατρούς, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να του δώσει μια λύση, με τον ίδιο να είναι απογοητευμένος.

«Έχω σοβαρό πρόβλημα στον καρπιαίο σωλήνα και δεν μπορώ πραγματικά να οδηγήσω όπως μπορώ. Ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο, επισκέφθηκα πολλούς γιατρούς και όλοι μου είπαν να μην κάνω άλλη επέμβαση, λόγω του βεβαρημένου ιστορικού στο χέρι. Έχω φτάσει σε πολύ δύσκολο σημείο. Υποφέρω πάρα πολύ. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι και πρέπει να βρω μια λύση. Δεν ξέρω ποια θα είναι αυτή, καθώς ούτε οι γιατροί γνωρίζουν. Αυτή είναι η δυσκολότερη στιγμή της καριέρας μου, αλλά αποφάσισα να κάνω τα πάντα για να βρω τη λύση. Θα ξεκινήσω πάλι εξετάσεις και θα επισκεφθώ και άλλους γιατρούς. Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς και τους οπαδούς που με στηρίζουν», δήλωσε εμφανώς στεναχωρημένος ο Pedrosa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Honda παρότι γνώριζαν το πρόβλημα, δεν περίμεναν ότι τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά. Η ομάδα πρέπει να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του Ισπανού για όσο διάστημα απουσιάσει, με τα πρώτα ονόματα που ακούγονται να είναι αυτά των Cal Crutchlow και Casey Stoner.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης